A i do Pana kreta zaglądnę, dziś tylko 4 kopce zmajstrował- czekam na niego ze szpadelkami - w końcu go złapię.
Czytam, czytam i sama już nie wiem.. w sobotę chciałam ściąć kwiatostany hortensjom... Nie ścinać Danusiu?... zostawić do wiosennego cięcia?
3 maja 2009 rok A czy żywopłocik cisowy pod świerkami w tym miejscu nadal jest? Danuś, czy Tobie ilex crenata 'Golden Gem' wymarzł? Jak on się zachowuje? Pytam w kontekście posadzenia wokół kręgu od szam.... , który to krąg płasko ale 20 cm sterczy na trawniku cienistym.
Zostaw Przeciez slicznie zdobią zimowy ogrod Danusiu, milo jest sobie przypomniec wiosenne obrazki z Twojego ogrodu Ja wlasnie dokupilem 120 cebulek za cale 9.90
Danuś, czy polecasz śliwę wiśniową szczepioną na pniu w konfiguracji 3 szt. na rabacie niedaleko od siebie? Czy jednak za duże to drzewko będzie. Chciałam ciąć w kulę, bo takie widziałam w szkółce, ale w necie takie wielkie drzewa pokazują.
A warto posiać jeszcze teraz trawę, czy zaczekać do wiosny?
Danusiu czy carex Frosted Curls powinnam związać na zimę?
Danusia szeleje w ogrodzie, ogrodach? Piękną mamy wiosnę tej jesieni. U mnie w cieniu jest teraz +21 stopni
Czekam na rewolucje ogrodowe i przy okazji zaznaczam wątek.. powiadomienia uciekły