Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Gardenarium 21:43, 14 gru 2013

KasiaWB - byłam, widziałam ogród z poziomu dachu, pięknie rośnie dom.

Viola, Kondzio, Robertop, Sebek, Ewa,Artur321, bartek_luberda - dziękuję i cmokam za odwiedziny i miłe słowa

malkul - mnie też się podobają w tej ilości, jakbym więcej nawtykała to już by było za dużo

wojtas2101 - też obstawiam czerwień, przyznam, że rozważałam czerń i biel, ale nie przeszły mi te kolory przez "gardło". Kwiaty to co innego, ale bombki - nieee Święta powinny być wesołe

Marzenka - szronu niet, a dzisiaj odbyłam wyprawę na Kaszuby Ciepło i dżdżyście było. Ogród zielony

Bociek - dziękuję za Twoją inspirację, nietypowa Bardzo wysublimowana bym powiedziała, elegancka

Instagram Ogrodowiska
Aga123 23:50, 14 gru 2013

Wianki śliczne.
ja mam pytanie odnośnie podlewania hortensji ogrodowej, którą mam w ogrzewanym garażu.
Madzenka 00:12, 15 gru 2013

Na Kaszubach byłaś? A ja czekam cichutko na ftoki, może jutro bendom?
Domi 04:26, 15 gru 2013

Danusiu, zmiana w ogrodzie przemyślana, ciekawa, przepiękna. Faktycznie teraz obie strony ogrodu pasują do siebie lepiej, chociaż wcześniej uważałam, że już lepiej być nie może. Pozdrawiam serdecznie!
Gabrysia_ 08:41, 15 gru 2013

Piękne wianki ,ogród i dom przystrojony perfekcyjne
Miłej niedzieli
Gardenarium 08:49, 15 gru 2013

Aga123 - odnośnie zimowania hortensji ogrodowej - temperatura w garażu powinna być na plusie - bardzo chłodno, kilka stopni 2-3 do 5 i jasno, najlepsza byłaby weranda, oranżeria. Podlewamy delikatnie, aby ziemia nie wyschła, najlepiej aby hortensje nie pobudziły się do wzrostu, bo mała ilość światła spowoduje, że listki będą jasne, delikatne, a łodygi "wyciagnięte".

Marzena2007 - mam kaszubskie porosty i mchy zielone oraz piękny brzeg jeziora Odbyłam też sportową przejażdżkę Land Cruiserem po bezdrożach puszczy Niezapomniane chwile, choć nie byłam kierowcą ale i tak wrażenia niesamowite

Domi - dzięki Będę te nowe aranżacje ocieplać "piórkami", ale to na wiosnę, dzięki temu ogród znowu stanie się dynamiczny i zmienny

Gabrysia - dziękuję za wizytę

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 08:56, 15 gru 2013

Oglądajcie dzisiaj Akademię Ogrodnika działam z odkurzaczem i drucianą szczoteczką

A pod spodem kaszubska głusza i piękne mchy oraz porosty

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 08:57, 15 gru 2013

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 08:58, 15 gru 2013

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 08:59, 15 gru 2013

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies