jula81
18:20, 24 cze 2014
Danusiu, obejrzałam odcinek Maja w ogrodzie "Cztery pory roku w geometrycznym ogrodzie" Mówisz tam o konsekwencji kolorów. W Twoim przypadku to biel, bladożółty i fiolet. A ja chciałabym czerwień w różnych odcieniach i biel.Ale mam tez trochę fioletu (róże i lawendy -nie chciałbym się ich pozbywać bo niedawno były posadzone i świetnie się mają)
zestawienie kolorów w moim ogrodzie to:
Zieleń bukszpanów i żywotników,trzmielina żółto-ziel. pienna,róże czerwone, hortensje Silver. Ale mam też róże białe Chopina i jasnofioletowe więc dodałam lawendę.
Czy nie za dużo kolorów? Jak ma się zieleń,biel i fiolet do czerwieni w ogrodzie?
Dużo czytam na ogrodowisku i wciąż mam mętlik w głowie czy kolory w moim ogrodzie będą pasować do siebie...
Proszę podpowiedz mi w tym.
Z okazji Twojego święta- sto lat Danusiu !!!
zestawienie kolorów w moim ogrodzie to:
Zieleń bukszpanów i żywotników,trzmielina żółto-ziel. pienna,róże czerwone, hortensje Silver. Ale mam też róże białe Chopina i jasnofioletowe więc dodałam lawendę.
Czy nie za dużo kolorów? Jak ma się zieleń,biel i fiolet do czerwieni w ogrodzie?
Dużo czytam na ogrodowisku i wciąż mam mętlik w głowie czy kolory w moim ogrodzie będą pasować do siebie...
Proszę podpowiedz mi w tym.
Z okazji Twojego święta- sto lat Danusiu !!!