Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

zuza12 15:37, 10 lip 2012

Pani Danusiu, dziekuję za to, że dzieki Pani mogłam wpaść do tylu niezwykłych ludzi. Wiem, że teraz odwiedzanie ogrodowiska będzie dla mnie codziennym rytuałem. To niesamowite, że miłość do roślin scaliła taki ogrom ludzi. Oglądając kiedyś "Maję w ogrodzie" zakochałam sie w pięknie ciętych bukszpanach. Teraz wiem, że to był Pani ogród. Nigdy bym sie nie spodziewała, że będzie mi dane pisać do Pani. Chylę czoła nad talentem i życze dalszych sukcesów.

Wraz z życzeniami przesyłam kwiaty utrwalone moją ręką i igłą na płótnie.

Zegrzynka 15:43, 10 lip 2012

Ja nie udzielam sie za czesto...ale czytam caaaaly czas)) Nawet teraz na wakacjach w Atlancie, stanie Giorgia. Gratuluje Ci Danusiu umozliwienia wszystkim Ogrodowiczom czerpania z Twoich i innych doswiadczen. Czuje sie madrzejsza od samego czytania

PS. Tu w Stanach istna kulkomania!! Na kazdym rogu ulicy - przy domach duzo mniej. I z moich obserwacji - najwiecej kulek robionych jest z ostrokrzewow. Sa bukszpany ale mniej ich. I przecudnie kwitnace drzewa ( w pokroju wygladajace jak bzy) kwitnace na bialo, rozowo, amarantowo i czerwono. Nie odgadlam co to - porobilam zdjecia - na pewno szybko odgadniecie. Oczywiscie miedzy tymi pieknie kwitnacymi drzewami mnostwo sosen, tulipanowcow i ambrowcow. Inaczej, inaczej niz u nas...jak chcialabym by u nas tak dbalo sie o roslinnosc miejska jak tutaj.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Madzenka 21:51, 10 lip 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Danusiu, jak wkrótce nie zamieścisz zdjęć, to tak będziemy gratulować jeszcze długo ..... .

Do drugiego tysiąca dojedziemy ?
ircia 22:09, 10 lip 2012

Danusiu - ja również spieszę z gratulacjami i z podziękowaniami. Gratuluję tak wielkich osiągnięć i dziękuję za to, że mój ogród staje się coraz piękniejszy. Tylko i wylącznie dzięki Twojej pomocy

maria_kalino... 22:38, 10 lip 2012

Danusiu, wielkie podziękowanie za zjednoczenie tylu ludzi wokół otaczających nas kwiatów i ogrodów. Dzięki Twoim pomysłom nasza Polska staje się kwitnąca i pachnąca. Zobacz ile osób połknęło bakcyl ukwiecania swoich obejść i domów.Zawsze Wszystkim służysz dobrą radą i serdecznie się cieszysz jeżeli dzięki Tobie ktoś nowy dołączył do Ogrodowej Braci. Jeszcze raz wyrazy uznania dla Mistrzyni, która jak doskonały trener prowadzi nas do walki o piękno naszych wsi, miast i miasteczek. Dużo żdrówka Danusiu dla Ciebie i Twojej Rodzinki.

monteverde 00:11, 11 lip 2012

Danusiu odpowiem na temat mojej dziewanny, może będziesz chciała kupić DZIEWANNA AUSTRIACKA ALBUM VERBASCUM CHAIXII
mira 00:18, 11 lip 2012

Danusiu celebracja rocznicy jeszcze trwa -
więc i ja skromne słowa dokładam - gartuluję, dziękuję, pozdrawiam, mocy i zdowia życzę i pędzimy do kolejnej rocznicy
kaska_kadysz... 08:38, 11 lip 2012

Daneczka69 10:45, 11 lip 2012

Witam ponownie

Ponieważ nauczyłam się już (dzięki zamieszczonym na portalu bardzo pomocnym linkom) wrzepiać fotki, pozwolę sobie zamieścić zaległe fotki torcika na rocznicę Ogrodowiska

jeszcze raz wszystkiego najlepszego i bardzo dziękuje za Ogrodowisko

P.S. Dzięki temu portalowi nauczyłam się rozpoznawać i nazywać roślinki I teraz gdy mijam ogrody sprawia mi masę radości gdy mogę odgadnąć imię danej roślinki
Borbetka 12:44, 11 lip 2012

Jaki uroczy. Prawdziwe dzieło mistrza cukiernictwa.