Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

dziatjustyna 13:26, 11 lip 2012

Danusiu witam! Możesz zajżeć na moje róże co z nimi czy coś jeszcze z nich będzie ???
Wziełam gałozkę uszkodzoną do sklepu z roślinami i pan powiedział, że to skoczek różany go zaatakował.Jednej już obcielam suche gałęzie a druga jest też kiepska.
Loosiuu 16:52, 12 lip 2012

Zegrzynka napisał(a)
I przecudnie kwitnace drzewa ( w pokroju wygladajace jak bzy) kwitnace na bialo, rozowo, amarantowo i czerwono. Nie odgadlam co to - porobilam zdjecia - na pewno szybko odgadniecie.

lagerstroemia indica??
Syla 18:00, 12 lip 2012

Daneczka69 napisał(a)
Witam ponownie

Ponieważ nauczyłam się już (dzięki zamieszczonym na portalu bardzo pomocnym linkom) wrzepiać fotki, pozwolę sobie zamieścić zaległe fotki torcika na rocznicę Ogrodowiska

jeszcze raz wszystkiego najlepszego i bardzo dziękuje za Ogrodowisko

P.S. Dzięki temu portalowi nauczyłam się rozpoznawać i nazywać roślinki I teraz gdy mijam ogrody sprawia mi masę radości gdy mogę odgadnąć imię danej roślinki

przepraszam Daneczka ale czy Ty te torciki sama ozdabiasz .... chcę taki na moją 40-chę
Daneczka69 18:04, 12 lip 2012

tak, sama (a właściwie przy pomocy filmików w necie) nauczyłam się zdobić torty super sprawa daje niemal tyle samo przyjemności co "ogrodowanie"
Borbetka 19:26, 12 lip 2012

Zdolniacha.
Gardenarium 20:37, 12 lip 2012

Fajny słodki bukiecik

Instagram Ogrodowiska
moniam 22:50, 12 lip 2012

Witaj Danusiu, proszę napisz mi jaki to kamyk u Ciebie w ogrodzie czy to jest grys granitowy szary? i jakiej wielkości on jest. Pytam bo za dwa tygodnie planuję właśnie taki zakupić a Twój mi się bardzo podoba. Pozdrawiam
Syla 23:09, 12 lip 2012

Daneczka69 napisał(a)
tak, sama (a właściwie przy pomocy filmików w necie) nauczyłam się zdobić torty super sprawa daje niemal tyle samo przyjemności co "ogrodowanie"

no kochana ..... zamawiam taki torcik u Ciebie ale duuuuużżżżżyyyyyy
Urszulla 06:31, 13 lip 2012

I JA DOŁANCZAM DO WSZYSTKICH ŻYCZEŃ URODZINOWYCH
I STAWIAM SERNIK POMARAŃCZOWY
Zegrzynka 12:54, 13 lip 2012

Łoosiuu napisał(a)

I przecudnie kwitnace drzewa ( w pokroju wygladajace jak bzy) kwitnace na bialo, rozowo, amarantowo i czerwono. Nie odgadlam co to - porobilam zdjecia - na pewno szybko odgadniecie.

lagerstroemia indica??

BRAWO!!! Nawet bez zdjecia sie udalo U nich to Crape myrtle