Szukam tam trawek ale nic mi nie pasuje. Nie mogą być za małe żeby je było widać zza lawendy ani za duże żeby nie zdominowały bukszpanów. I nie mogę być jeszcze za blade żeby się nie zlały z lawendą. to dylematy...
Szkoda
Ale pokazałaś piękne zdjęcia. Twój ogród pamiętam chyba jako pierwszy na który zwróciłam na ogrodowisku bo masz podobnie kostkę przed domem jak ja. Potem mi się gdzieś zgubił i długo nie wiedziałam u kogo tego podjazdy szukać. Teraz już bardziej "znam" ogrodomaniaków i ty kojarzysz mi się z tym podjazdem a teraz ze skarpą którą też masz podobną jak u mnie i już wiem od kogo będę zgapiać Pozdrawiam Cię serdecznie i jeszcze raz idę podziwiać twoje zdjęcia. Piękny ogród!!
Dzięki wielkie za słowa uznania!
Zakładaj zatem wątek żebym mogła zobaczyć swojego ogrodowego klona
A jeszcze w kwestii podjazdu to ja mam plany jego przebudowy i wydłubania troszkę kostek i wrzucenia w nie troszkę zieleni
...oooo.... to niespodzianka, przeróbki.... Ja mam jeszcze podjazd nie obsadzony i dlatego podglądałam u Ciebie i w takim razie będę podglądać dalej. Skarpę też mam do obsadzenia i bardzo mi się podoba Twoja. Ja to nie mam zbytnio co pokazywać, dopiero raczkuję, mam dopiero trzy rabatki - takie marne podróby ogrodowiskowych piękności. Roboty jeszcze masa przede mną, ale inspiracja w Twoim ogrodzie tkwi duża. A na tarasie te róże to okrywowe fairy ?
Pozdrawiam!
czekałam na Ciebie...na Twój ogród....na Twoją skarpę tarasową....i doczekałam się...i .wiedziałam, że będzie pieknie...i warto było czekać...pozdrawiam