Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

nieszka 13:54, 04 lip 2013

I jeszcze zawieruszył mi się przetaczniki.
nieszka 13:56, 04 lip 2013

Magda70 napisał(a)
Jak nie było to nie było...ale jak już się pokazała to bummmm fotki kolorowe zapodała....
Nom, też mi się wydaje, że w okolicach bukszpanów trawki by się przydały...
Pięknie wszystko kwitnie...

Szukam tam trawek ale nic mi nie pasuje. Nie mogą być za małe żeby je było widać zza lawendy ani za duże żeby nie zdominowały bukszpanów. I nie mogę być jeszcze za blade żeby się nie zlały z lawendą. to dylematy...
nieszka 13:58, 04 lip 2013

Debra napisał(a)
Agnieszko, czyściec sliczny. Teraz moge spokojnie na niego patrzec, bo od wczoraj mam kępkę od Basi.

Szkoda że nie byłaś na wczorajszym zlocie. Miło by było Cię poznać. Jeździsz na spotkania O. ?

A jeszcze mi się nie zdarzyło popełnić żadnego zlotu ale kiedyś pewnie nadrobię
ASUULEK 14:00, 04 lip 2013

nieszka napisał(a)

Niestety nie wiem, bo to jedna z moich pierwszych róż kiedy do nazw nie przywiązywałam szczególnej wagi. A szkoda bo rośniej wyjątkowo zdrowo i bezproblemowo...

Szkoda
Ale pokazałaś piękne zdjęcia. Twój ogród pamiętam chyba jako pierwszy na który zwróciłam na ogrodowisku bo masz podobnie kostkę przed domem jak ja. Potem mi się gdzieś zgubił i długo nie wiedziałam u kogo tego podjazdy szukać. Teraz już bardziej "znam" ogrodomaniaków i ty kojarzysz mi się z tym podjazdem a teraz ze skarpą którą też masz podobną jak u mnie i już wiem od kogo będę zgapiać Pozdrawiam Cię serdecznie i jeszcze raz idę podziwiać twoje zdjęcia. Piękny ogród!!
nieszka 14:06, 04 lip 2013

ASUULEK napisał(a)

Szkoda
Ale pokazałaś piękne zdjęcia. Twój ogród pamiętam chyba jako pierwszy na który zwróciłam na ogrodowisku bo masz podobnie kostkę przed domem jak ja. Potem mi się gdzieś zgubił i długo nie wiedziałam u kogo tego podjazdy szukać. Teraz już bardziej "znam" ogrodomaniaków i ty kojarzysz mi się z tym podjazdem a teraz ze skarpą którą też masz podobną jak u mnie i już wiem od kogo będę zgapiać Pozdrawiam Cię serdecznie i jeszcze raz idę podziwiać twoje zdjęcia. Piękny ogród!!

Dzięki wielkie za słowa uznania!
Zakładaj zatem wątek żebym mogła zobaczyć swojego ogrodowego klona
A jeszcze w kwestii podjazdu to ja mam plany jego przebudowy i wydłubania troszkę kostek i wrzucenia w nie troszkę zieleni
ASUULEK 14:30, 04 lip 2013

nieszka napisał(a)

Dzięki wielkie za słowa uznania!
Zakładaj zatem wątek żebym mogła zobaczyć swojego ogrodowego klona
A jeszcze w kwestii podjazdu to ja mam plany jego przebudowy i wydłubania troszkę kostek i wrzucenia w nie troszkę zieleni

...oooo.... to niespodzianka, przeróbki.... Ja mam jeszcze podjazd nie obsadzony i dlatego podglądałam u Ciebie i w takim razie będę podglądać dalej. Skarpę też mam do obsadzenia i bardzo mi się podoba Twoja. Ja to nie mam zbytnio co pokazywać, dopiero raczkuję, mam dopiero trzy rabatki - takie marne podróby ogrodowiskowych piękności. Roboty jeszcze masa przede mną, ale inspiracja w Twoim ogrodzie tkwi duża. A na tarasie te róże to okrywowe fairy ?
Pozdrawiam!
Milka 14:39, 04 lip 2013

a u mnie przetacznik dopiero pąki wystawia, uwielbiam ich kolor
beta 18:05, 04 lip 2013

czekałam na Ciebie...na Twój ogród....na Twoją skarpę tarasową....i doczekałam się...i .wiedziałam, że będzie pieknie...i warto było czekać...pozdrawiam
Debra 20:35, 04 lip 2013

nieszka napisał(a)

A jeszcze mi się nie zdarzyło popełnić żadnego zlotu ale kiedyś pewnie nadrobię

No to może we wrześniu na organizowanym orzez mnie spotkaniu byś była ))

Zapraszam, więcej informacji w moim drugim linku.

A zdjęcia dzisiejsze takie sielskie, taki tam spokój i harmonia u Ciebie.

No i ucieszyłam się - tak, tak, taka wredna jestem - że ci się kanciki rozmyły tak samo jak moje.
Toz to wieczne utrapienie z nimi ....
giza 22:00, 04 lip 2013

Jeeej, Nieszko...oczu nie mogę oderwać!
Piękny masz ten ogród, każda rabata zachwyca po stokroć!