Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

Margarete 14:37, 04 wrz 2013

Jezu, jak tu u ciebie Nieszko pieknie... w porannym świetle ogród prezentuje sie super... w ogóle pieknie u ciebie...
Nieszko - gratuluje małej Ogrodniczki - bedziesz miła pomocnicę kiedys... życze pomyslnego rozwiazania i duuuzo zdrowia dla ciebie i dzidziula !

Mnie tez sie wydaje że to niedwano całkiem obserwowałam jak mój brzucho rosnie i rosnie... a tu mój synus za 2 tygodnie konczy 27 lat.... a wnusia skończyła 2 latka... ani sie obejrzysz a i u ciebie tak bedzie .........
nieszka 19:44, 04 wrz 2013

ewa004 napisał(a)
Aguś gratuluję małej ogrodniczki ........chociaż ja trzy razy miałam nadzieję że może już tym razem będzie ta ogrodniczka i nic z tego
Żadna nie ma ochoty pomagać w ogrodzie ,ale z drugiej strony ja w ich wieku też buczałam jak miałam iść wyplewić warzywa

No to może któraś się wyłamie i ostatecznie pójdzie w Twoje ślady. Ja tam np grzebałam w ziemi odkąd pamiętam. I jeszcze się obrażałam na mamę jak mi nie chciała pomagać
nieszka 19:45, 04 wrz 2013

Mathildis napisał(a)

ML śliczne musisz im znaleźć jakieś fajne nowe miejsce skoro przesłaniają widok na resztę ogrodu.
Obejrzałam obrazki od początku wątku i zaznaczam do podglądania

Zapraszam serdecznie do podglądania i nie tylko A ML już na nowym miejscu. Zaraz pokażę zdjęcia.
nieszka 19:47, 04 wrz 2013

Debra, Kasia, Monika, Beta dziękuję bardzo za gratulacje!!!
nieszka 19:52, 04 wrz 2013

Margarete napisał(a)
Jezu, jak tu u ciebie Nieszko pieknie... w porannym świetle ogród prezentuje sie super... w ogóle pieknie u ciebie...
Nieszko - gratuluje małej Ogrodniczki - bedziesz miła pomocnicę kiedys... życze pomyslnego rozwiazania i duuuzo zdrowia dla ciebie i dzidziula !

Mnie tez sie wydaje że to niedwano całkiem obserwowałam jak mój brzucho rosnie i rosnie... a tu mój synus za 2 tygodnie konczy 27 lat.... a wnusia skończyła 2 latka... ani sie obejrzysz a i u ciebie tak bedzie .........

Dziękuję Małgosiu! Ja też najbardziej go lubię w porannym słońcu. A teraz we wrześniu jak słońce niżej to o każdej porze dnia go lubię
27 lat jak z bicza trzask?? Ciężko mi w tej chwili sobie jakoś to wyobrazić
nieszka 20:14, 04 wrz 2013

Chciałam Wam pokazać nową rabatę, nad którą ja intensywnie myślałam a mąż sadził Jeszcze nie dokończona całkiem ale już widać koniec. No i jeszcze brakuje zielonego dywanu ale już sobie rośnie.

Zaczęło się od hortensji

Potem M. zdarł trawę

A ja rozstawiałam doniczki imitujące roślinki

Cis dostał towarzystwo żurawki bardzo szybko

A potem reszta roślin powykopywanych z różnych miejsc ogródka gdzie miały za cisno albo mi nie pasowały.

Gabrysia_ 20:18, 04 wrz 2013

A zaczęło sie tak niewinnie,od hortensji...a wyszło pięknie
nieszka 20:22, 04 wrz 2013

I reszta zdjęć, tylko że światło słabe już miałam żeby zrobić zdjęcie całej rabaty...

Przed ML będą jeszcze dosadzone wrzosy jutro.

Tu to prawie nic nie widać. Ale są kulki bukszpanowe z trawkami i żurawką.

Gabrysia_ 20:27, 04 wrz 2013

Ile już rosną u ciebie ML?
nieszka 20:37, 04 wrz 2013

Korzystając z okazji że M. szpadel w dłoń wziął jeszcze tu zmiany nastąpiły. Wcześniej były róże, ale mocno chorowały na czarną plamistość

Tak było wcześniej. Ta największa róża to wogóle pnąca jest i trochę mi tu za ciasną z nią było.
A jałowce płożące sobie poszły pod hortensje na nowej rabacie.