Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

beta 20:48, 26 lut 2014

witam
nieszka 20:48, 26 lut 2014

Jagodaa napisał(a)
Aga fajnie Cię widzieć "aktywną"! Pozdrowienia w oczekiwaniu na foty.

Też mnie cieszy moja aktywność bo na początku macierzyństwa taka byłam rozbita że ogóle nie mogłam się na niczym skupić. Ale powoli odnajduje już się i nowe życie z maleństwem
nieszka 20:50, 26 lut 2014

asica napisał(a)
Moje trawy też były zielone przy ziemi. Miło, że córcia da trochę popracować. Ona na lato już cały ogród z pozycji siedzącej zobaczy

I nie martwiłaś się że może ścięłaś już nowe przyrosty?
beta 20:57, 26 lut 2014

nieszka napisał(a)

Też mnie cieszy moja aktywność bo na początku macierzyństwa taka byłam rozbita że ogóle nie mogłam się na niczym skupić. Ale powoli odnajduje już się i nowe życie z maleństwem

jak bym o sobie czytała....mi też ciężko było dojść do normy....hormony buzowały...strasznie ckliwa byłam w tym czasie....potem się unormowało...i już pięć lat zleciało nawet nie wiem kiedy
nieszka 21:02, 26 lut 2014

beta napisał(a)

jak bym o sobie czytała....mi też ciężko było dojść do normy....hormony buzowały...strasznie ckliwa byłam w tym czasie....potem się unormowało...i już pięć lat zleciało nawet nie wiem kiedy

oj tak... hormony robią niezłą sieczkę w głowie młodej matki Mam nadzieję że u mnie jest już to "potem" i teraz będzie już z górki...
Ewa4 21:27, 26 lut 2014

Aga myślałam dziś o Tobie bo już długo nie zaglądałam a tymczasem Ty wpadłas do mnie w odwiedziny.Coś tam robię jak wyjdę na spacer to zawsze z sekatorem i Wiktorkiem.Hortensje przycięte na jednym spacerku teraz muszę trawki przyciąć no i grabienie trawy ale to już dłuższa bajka więc może komuś małego podrzucę hihi.Pozdrawiam
kitek81 22:13, 26 lut 2014

to dobrze, że wróciłaś do formy, Iguś da mamusi popracować w ogródku, pogoda do wyjść na zewnątrz sprzyja, nic tylko korzystać!
pozdrawiam i czekam na obiecane fotki
asica 22:35, 26 lut 2014

nieszka napisał(a)

I nie martwiłaś się że może ścięłaś już nowe przyrosty?

Nie martwiłam, w zeszłym roku ścinałam już takiego zazielenionego zebrinusa, przez chwilę wyrastał lekko postrzępiony od nożyc, ale zaraz te strzępy się wykruszyły i był ok.
Za to w tym roku poszarpałam trawy równo, nie miałam sił ciąć ich sekatorem i ruszyłam na nie z maszyną do cięcia żywopłotów, dopiero teraz są postrzępione.
gusiarz 12:18, 27 lut 2014

Aguś dzięki za odwiedziny . My też sprzątamy w ogrodzie. Wczoraj eM umył rynny (mamy białe) a ja porządkowałam rabaty. Miło nareszcie poruszać sie w ogrodzie w tak korzystnych okolicznościach przyrody.
Magda70 18:11, 27 lut 2014

Nieszka....a jakie masz plany?? Coś będziesz działać z tą kostką??? Będziesz jednak wyciągać??