Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

agata_chrosc... 19:21, 13 maj 2012

Ale masz fajne te psiory! Owczarki niemieckie to super psy. Sama miałam kiedyś sukę - żyła 17 lat i zdechła na cukrzycę, bo moja mama pasła ją cistkami i zawsze wtedy mówiła - "no przecież sobie sama nie upiecze." Twoje wyglądają na przyzwoite psy, któe słodyczy nie jedzą. No i podziwiam, że udaje Ci się ratowac ogród przed tą sforą. Pięknie wszystko rośnie!
andziulka 19:40, 13 maj 2012

dzięki Agatko za odwiedzinki i miłe słowa Moje pieski nie jedzą słodyczy głaskanie i przytulanie zastępuje im słodycz
Juzia 19:56, 13 maj 2012

andziulka napisał(a)
dzięki Agatko za odwiedzinki i miłe słowa Moje pieski nie jedzą słodyczy głaskanie i przytulanie zastępuje im słodycz

Słodko!
agata_chrosc... 20:01, 13 maj 2012

I bardzo słusznie!
Konstancja30 22:24, 13 maj 2012

Andzilka jestem tu od dawna ... w zasadzie od początku ... tj moje początku i nie ma co ukrywać przyciągnęły mnie pieski ... wielkie buziaki dla Dinusia i Sabuni od Tequili ... moja dama jeszcze nie poczuła się ogrodniczką poza jednym ostrym najściem w grządki dziadka ... no ale działka jest mała a od jesieni sobie tam biegała więc skąd miała wiedzieć ? ... wyobrażasz sobie te zdziwione ślepka suni, której nie wolno sobie pobiegać ... duże brawa bo przy swoich ulubieńcach stworzyłaś śliczny ogród ...
AgnieszkaBK 23:02, 13 maj 2012

andziulka napisał(a)
Przestało padać, zaświeciło słoneczko Wyszłam na chwilę do ogrodu i nacieszyłam oczy kolejnymi zakwitającym roślinkami. Dzis zaczął kwitnąć głóg, krzewuszka, pięciornik ogrodowy

Ślicznie kwitną ..... u mnie jeszcze pąki Pozdrawiam
akanta 23:29, 13 maj 2012

andziulka napisał(a)

Witaj.Młody ale już grający kolorami ogródek.Widzę,że kochasz Azalie ,Rhododendrony.I tak się składa ,że mam m.in.te same gatunki.Dwa Calsap-y posadziłam jesienią ,jeszcze mi nie zakwitły.Patrząc na ten widzę,że dokonałam dobrego wyboru.Ide dalej ogladać.
akanta 23:33, 13 maj 2012

andziulka napisał(a)
Jesienna fotka z moimi szkodnikami z Z tyłu przygotowane miejsce na biesiadny kącik. Blisko ogniska będzie gril i ławeczki

O! jaka zabawa..ja mam czarną labkę też uwielbia szaleć w ogrodzie.
Ginger 23:40, 13 maj 2012

akanta napisał(a)

Witaj.Młody ale już grający kolorami ogródek.Widzę,że kochasz Azalie ,Rhododendrony.I tak się składa ,że mam m.in.te same gatunki.Dwa Calsap-y posadziłam jesienią ,jeszcze mi nie zakwitły.Patrząc na ten widzę,że dokonałam dobrego wyboru.Ide dalej ogladać.

Mam go i ja Piękny mój kupiony 2 tygodnie temu w tym roku pewnie kwiatów nie zobaczę. Jest jakiś problematyczny ??
akanta 00:13, 14 maj 2012

Zimę przeżył bez okrywania,podsunęłam mu tylko igliwie pod szyjkę.A może zakwitnie pod koniec miesiąca.Starsze Rhododendrony w moim ogrodzie dopiero zaczynaja kwitnnienie.