Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

andziulka 18:16, 10 mar 2012

Witaj Maju w moim ogródku! Cieszę się,że do mnie wpadłaś. Przyjdę dziś do Ciebie z rewizytą
majkel0326 18:17, 10 mar 2012

Zapraszam serdecznie
andziulka 18:18, 10 mar 2012

O, przed chwilą zobaczylam, że Jola u mnie była Witaj Jolu Do Ciebie też niedługo zawitam
Celina 20:17, 10 mar 2012

Andziulku, odpiszę na PR.w poniedziałek, Jutro siedzę na zajęciach cały dzień ,a teraz już powoli muszę kończyć pobyt na ogrodowisku ,bo muszę coś tam jeszcze doczytać papa
waska 20:44, 10 mar 2012

No proszę jak czysto na rabacie
Ja dopiero zaczelam i narazie marnie to wygląda. Chciałam zrobić zdjęcia ale deszcz zaczął padać
Jutro się wymkne

Może psy już są starsze i rozumieją że nie mogą wchodzić w kwiaty?

Mojego dziecka chyba tego nie oducze bo Michas"on pomaga,pracuje"
Neska 20:56, 10 mar 2012

Moja sunia też rozrabia. Kocha kopać dziury. Muszę chyba zapomnieć o pięknym trawniku. Jest lepsza w kopaniu niż krety, na które poluje.
andziulka 21:38, 10 mar 2012

Asiu, moje córki też kiedyś były małymi ogrodniczkami, chętnie pomagały w ogrodzie
W pierwszym roku ogrodziłam siatką wszystkie rabaty i pieski miały wyznaczony teren do chodzenia. Nawet po zabraniu siatek, dalej chodziły swoimi ścieżkami, nie interesowały ich rabaty. To chyba kwestia przyzwyczajenia piesków do ich terenów od początku zamieszkania w ogrodzie Nie wiem, co będzie sie działo teraz, bo w dużym stopniu zmieniam kształt swoich rabat
andziulka 21:42, 10 mar 2012

Kasiu, milo,że do mnie wpadłaś Twoja sunia kopie dołki, bo może jest jeszcze młoda. Tak było u moich znajomych. Potem z tego wyrosła i nie kopała
Milka 07:57, 11 mar 2012

to prawda, moje do roku wszystko niszczyły, teraz tylko za ozdobę w donicy robią, albo rozkopują krecie kopce
andziulka 09:27, 11 mar 2012

Witajcie w niedzielny poranek u nas niestety w dalszym ciągu zimno, deszczowo i wietrznie Wczoraj chyba przesadziliśmy z tymi pracami w ogrodzie w deszcz. Obawiam sie, że mojego M dopadła grypa, a ja już kicham i leci z nosa Do piątku musimy poczekać z dalszymi pracami. Ja muszę być zdrowa, bo czeka mnie ciężki tydzień. Mam pilny służbowy wyjazd i ważne zajęcia w pracy. Będę zaglądać na Ogrodowisko i sprawdzać, co dzieje się w Waszych ogrodach