Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

wanda7 10:17, 08 mar 2012

Ja także zaczynam ten sezon od zmian i rewolucji. Mam ochotę połowę ogrodu przekopać i zacząć wszystko od nowa, ale tak się niestety nie da. Pod wpływem forum ciagle zmieniają nam się koncepcje i chcemy stale wprowadzać innowacje. Tak to ciekawie działa na nas wszystkich. Człowiek chce akurat tego, czego nie ma u siebie
Mala_Mi 10:27, 08 mar 2012

andziulka napisał(a)
Teraz na wiosnę będziemy robić ścieżkę zdrowia dla piesków – czerwona kostka brukowa wokół siatki. Wcześniej były 4 wysepki rabatowe w trawie - na planie te 4 owale teraz to wszystko będzie ze sobą połączone, aż do ścieżki przy siatce. Będzie dużo zbierania darni, kopania, wybierania perzu, dosypywania ziemi, sadzenia 11 tui, 14 róż i innych bylin. Na tych wysepkach rosną już różne krzewy liściaste i one zostają. To tylko fragment jednej rabaty po stronie zachodniej. Podobnie będzie po drugiej stronie. Dużo też rewolucji z tyłu domu Praktycznie zmiany w całym ogrodzie

Na projektowaniu się nei znam, ale na psach troszeczke...... proponuję Ci dal dobra ogrodu i pieskó oraz Twojego zrobić w tych rabatach ewidentne ścieżki dla psó..inaczej będą ci tratować wsystko po drodze.... odcinasz ich od ścieżki zdrowia..... ja porobiam w moich dużych klombach takei ścieżki..ja nawet przez nie nei prejdę, ael pies przeleci..i grzecnie z nich korzysta...najpierw obserwowałam któredy najchętniej biega..... i położyłam tam płyty kamienne.... ułozyłam kostkę U mnie sięsprawdziło. U siebie wrzucę jak to wyglada
andziulka 11:15, 08 mar 2012

Dzisiaj jest Dzień Kobiet, więc cycki w górę i odrzucajmy z twarzy gradową chmurę, niech żyje cellulit i kurze łapki, bo i tak jesteśmy fajowe babki !!!

hanka_andrus 11:35, 08 mar 2012

Andziulko!Piękna rymowanka!Na główna stronę się nadaje!
andziulka 15:43, 08 mar 2012

Właśnie przed chwilą wrócilam z pracy, a na stole czekała na mnie taka niespodzianka Piękny i smaczny torcik Życzę wszystkim fajnym babeczkom samych słodkości nie tylko dzisiejszego dnia

justi 15:45, 08 mar 2012

Ojejku aż mi w brzuchu burczy, a ograniczam słodycze
Milka 16:40, 08 mar 2012

ja też kibicuję; jakiś plan już jest i na pewno coś ciekawego się urodzi

a ja sobie dogodziłam i zjadłam pół kilo chałwy naraz a co tam, raz się żyje
andziulka 18:18, 08 mar 2012

Justynko, po co ograniczać przyjemności Zaczną się rewolucje w ogrodzie, będziemy spalać zbędne kalorie

Irenko, też lubię chałwę Skubię po kawałku, a zjadam sporo
justi 18:42, 08 mar 2012

Lepiej u Ciebie zapytam.... u Danusi wkleiłaś taki biały Rh z ciemnym oczkiem, znasz może jego nazwę?
Podoba mi się bardzo.
Bogdzia 18:45, 08 mar 2012

Bardzo ogrodowiskowy ten torcik.