Ależ dyskusja sie rozgorzała
Tess, ta molinia na froncie to chyba transparent, ale lepiej zapytac Ole-leon
ona lepiej wie
A tak na serio to od jakiegos czasu mysle zeby zrobic sobie taki alfabetyczny spis wszystkich roslin u mnie bo czasem sama się juz gubie...
nawigatorka, jutro ci zmierze ale uprzedzam że one w tym roku mało okazałe bo prawie wszystkie dzielilam i raczej nie pamietalam o czestym podlewaniu...
lojalna, niby jestem przed 17 w domciu ale czasem nie ma czasu nawet przez okno spojrzec, a tu jeszcze zmiana czasu za parę dni to juz calkiem ciemno bedzie...
ren133, pan jak dzwonił to mówił że będzie na miejscu ok 7 rano, w sobotę !!! myslę, dobra , poświęce się i wstane takim bladym świtem... ale koniec końców wyjechałam duuużo później i byłam na miejscu ok 9... i pan też dojechał na te godzine bo oboje szukaliśmy miejsca gdzie mieliśmy się spotkać
Juzia,
jazzy,
malkul,
Sebek,
Jagodaa - dziękuje każdemu z osobna
anna_t, szkółka warta polecenia i właściciel też okazał sie duża cierpliwością bo miałam tego ambrowca zarezerwowanego od wiosny tylko transportu nie mieli w moją strone
Sonka, no cena spora, to prawda, ale klony też piekne. Ja jeszcze dużo drzew bym chciała ale nie wiem gdzie je wcisnąć