Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 20:31, 09 gru 2013

Gabrysiu - trafił mi się luźniejszy dzień, więc musiałem go wykorzystać Następnego dnia już mocno padał śnieg i musiałbym biegać za igliwiem w mniej korzystnych warunkach
anula_wn 20:43, 09 gru 2013

Sebek, widzę, że już masz dekoracje ! super
a ja jeszcze w polu... ehh
Madzenka 23:03, 09 gru 2013

Sebek jutro sobei wianek ogrodowiskowy zrobię i powieszę na bramie
Sebek 23:30, 09 gru 2013

Fajnie Tylko najlepiej daj sztywną kokardę, bo moje zmasakrowane są przez deszcz Mimo, że przyszpilkowane
Margarete 16:32, 11 gru 2013

Sebek podpowiedz mi jak zamocowac wianek ( jeszcze go nie zrobiłam...ale zmiar jest ) na drzwiach zewnętrznych antywłamaniowych nie niszcząc ich zbytnio ............nie mam pomysłu.....
Sebek 17:33, 11 gru 2013

Dwa wianki o podobnej wadze przewieszone przez drzwi wstążką To mój sposób, bo też mam stalowe drzwi Możesz też spróbować specjalną przyssawką, ale jak wianek jest ciężki to nie wiem czy wytrzyma.... Są jeszcze specjalne wieszaczki w TKmaxx (zerknij do Gabisi, bo dziś go u niej widziałem ). Najbardziej bolesną dla drzwi metodą jest wbicie gwoździka na samej górze drzwi - tam gdzie schodzą się z futryną - nie widać go, a wianek może sobie spokojnie wisieć na żyłce lub wstążce Ostatnim chyba sposobem jest podwójnie zawiązać na wianku żyłkę i przewlec ją przez rogi drzwi (tak ma Gierczusia).

Myślę, że wybierzesz najbardziej odpowiedni dla Ciebie sposób
Sebek 17:43, 11 gru 2013

Mam już choinkę Dużej jeszcze nie ubieram, bo by mi się "spaczyła", ale u siebie w pokoju już mogę mieć W tym roku mam inaczej - zawsze miałem ją ciepłą i " na bogato" - teraz mam taką

Na żywo wygląda jakoś tak.... lepiej - po prostu podoba mi się Osłonka mogłaby być w innym kolorze, ale nie chciałem kupować nowej
Gardenarium 17:44, 11 gru 2013

Zobacz jaką zrobiłam dla Ronina, podobną Nie na bogato też.

Instagram Ogrodowiska
Syla 17:49, 11 gru 2013

ja jeszcze przed wiankowaniem i piernikowaniem .... do końca tygodnia ogarniam bałagan pobudowlany ....ale ozdoby na wianek już zakupione w kolorze czarnym białym i zielonym ..... co z tego wyjdzie , nie wie nikt pozdrawiam
Madzenka 19:01, 11 gru 2013

Sebek napisał(a)
Mam już choinkę Dużej jeszcze nie ubieram, bo by mi się "spaczyła", ale u siebie w pokoju już mogę mieć W tym roku mam inaczej - zawsze miałem ją ciepłą i " na bogato" - teraz mam taką

Na żywo wygląda jakoś tak.... lepiej - po prostu podoba mi się Osłonka mogłaby być w innym kolorze, ale nie chciałem kupować nowej

Rewelacja ! Najbardziej podoba mi sie ten jej zadziorny czubek