Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

AgnieszkaW 14:57, 12 sty 2014

Ale jaki to piękny był sen i jaki realistyczny
waska 18:04, 12 sty 2014

Sebciu zadanie wykonane .
Zobaczymy czy podziala. Dzis nie mialam jak wyjsc ale jutro sprawdze czy sa nowe kopce
Madzenka 19:45, 12 sty 2014

Hi hi trochę cięzki ten sen, sztuczny śnieg przewalał się między nartami
alinak 19:56, 12 sty 2014

teraz białka w puchu z nieba . droga ponoć do Białki zablokowana ...wypadek . dobrze że wyjechaliśmy wcześniej
Sebek 20:35, 12 sty 2014

waska napisał(a)
Sebciu zadanie wykonane .
Zobaczymy czy podziala. Dzis nie mialam jak wyjsc ale jutro sprawdze czy sa nowe kopce

Trzymam kciuki, by podziałało
Sebek 20:39, 12 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)
Hi hi trochę cięzki ten sen, sztuczny śnieg przewalał się między nartami

Fakt, muldy niefajne.... ale Waszego towarzystwa nic nie pobije No i tego, że zjechałem czerwoną czy czarną trasą....Oczywiście przez przypadek..... A to wszystko przez Alinkę!!!!
Głównie co czuję po przyjeździe do domu to ogromny NIEDOSYT!!!!! Jak pewnie wszyscy
Sebek 20:42, 12 sty 2014

alinak napisał(a)
teraz białka w puchu z nieba . droga ponoć do Białki zablokowana ...wypadek . dobrze że wyjechaliśmy wcześniej

Nom....ale i tak dawało nieźle śniegiem w drodze powrotnej....Jechałem ponad dwie godziny do domu.....
Nikita 20:49, 12 sty 2014

Sebek – już ochłonąłeś po białym szaleństwie….super spotkanie…zazraszczam.

Ze studniówki upraszam się o filmik, zdjęcia nie wystarczą - nie będzie widać dokładnie tej piątej pary…..Garniak już naszykowany????

Sebuś – gdzieś w twoim wątku czytałam, że nie polecasz żurawki Citronelli – dlaczego? A jaka odmiana (z tych żółtych) jest warta zaproszenia do ogrodu?

gusiarz 21:18, 12 sty 2014

Sebek - czerwona trasa zaliczona - i co ... dało się - Kacper ciągnął mnie tam jeszcze raz - "mamo, tam takie fajne skoki można robić"..., ale nie dałam się
Sebciu - bardzo się cieszę, że mogłam Cię poznać... uściski i buziaki...
Sebek 16:32, 13 sty 2014

Nikita napisał(a)
Sebek – już ochłonąłeś po białym szaleństwie….super spotkanie…zazraszczam.

Ze studniówki upraszam się o filmik, zdjęcia nie wystarczą - nie będzie widać dokładnie tej piątej pary…..Garniak już naszykowany????

Sebuś – gdzieś w twoim wątku czytałam, że nie polecasz żurawki Citronelli – dlaczego? A jaka odmiana (z tych żółtych) jest warta zaproszenia do ogrodu?

Film ze studniówki zamówiony - ale rozpowszechniać nie zamierzam Garnitury czekają w szafie, bo studniówka dwudniowa

Żurawka Citronelle to pierwsza najbardziej znana roślina na ogrodowisku - nie mogę jej nie polecać Jednak może rosnąć tylko w cieniu, bo ją przypala i to mocno - w słońcu nie wytrzyma Do słońca polecam odmianę Key Lime Pie (te są u mnie przy ciurkadełku), z zielono-żółtych są jeszcze Lime Marmalade albo Lime Rickey -ale tych nie mam