Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

gierczusia 11:14, 03 lut 2014

Sebek napisał(a)

Niebieski w ogrodzie podoba mi się strasznie, działa jakoś tak...kojąco

a ja z uporem muła trzymam się bieli i rózu..aaa...a Wy mi tu o niebeskim... a ja tak kojące klimaty lubię..aaa..
gierczusia 11:18, 03 lut 2014

Sebek napisał(a)

Ewa - a dziękuję - nauczycielki sobie zrobiły konkurs między sobą i ponoć byłem drugim najlepiej ubranym facetem tego wieczoru - jakby to miało jakieś znaczenie

)

noo pewnie ,że nie miało .. najważniejszy jest najlepszy tancerz ..ale tak swoja drogą , to też tam u Was uczą niezłe aparatki
renatamama3 12:15, 03 lut 2014

Joku napisał(a)

Mój ulubiony zestaw kolorystyczny. Pełno takich widuję w Garden Style (bodajże angielskie czasopismo, ale w wersji po niemiecku).
O ile mnie pamięć nie myli to chyba nie chwaliłeś się zbytnio tą rabatą. Mnie się bardzo podoba.

Sebuś ,ta Twoja kompozycja też u mnie nr 1 ,śliczna jest .pozdrawiam
Milka 17:21, 03 lut 2014

Sebek napisał(a)

Przeróbka całości jednej rabaty bylinowej - jesienią sobie rozsadziłem nieco roślin i myślę, że do lata powinny być już odpowiednie do posadzenia - o ile przezimują Do tego jeszcze mam trawki w przechowalni z kompozycji jesiennych
I nie wiem czy nie pozmieniać czegoś przy huśtawce....albo przynajmniej żurawkom Georgia Peach wymienię ziemię, bo ledwie tam rosną....
No i tyle....Więcej rewolucji nie planuję - dość będę ich mieć w tym roku w życiu....

Dobranoc

Pięknie to ujełeś
strój miałeś super na studniówce w całości extra było, tu się akurat ciut znam
Planujesz już jednoroczne dekoracje w donicach? jakie?
Sebek 17:29, 03 lut 2014

gierczusia napisał(a)

a ja z uporem muła trzymam się bieli i rózu..aaa...a Wy mi tu o niebeskim... a ja tak kojące klimaty lubię..aaa..

Niebieski idealnie do tego zestawu pasuje - 3 kolory są OK - nie ma jeszcze bałaganu, a jest urozmaicenie Dlatego Ela na wiosnę musisz nabyć ostróżki, perovskie, szałwie (to roślina must-have!), lawendy
Sebek 17:33, 03 lut 2014

gierczusia napisał(a)

noo pewnie ,że nie miało .. najważniejszy jest najlepszy tancerz ..ale tak swoja drogą , to też tam u Was uczą niezłe aparatki

Najlepszy tancerz..... Lubieżnie nieskromnie stwierdzę, że tu mógłbym mieć szanse - jako jedyny dawałem jeszcze radę o godzinie 6 rano i na końcu drugiej imprezy Może dlatego, że nie piłem alkoholu i łatwiej mi było niż innym
Sebek 17:33, 03 lut 2014

renatamama3 napisał(a)

Sebuś ,ta Twoja kompozycja też u mnie nr 1 ,śliczna jest .pozdrawiam

Dziękuję za komplement - staram się zgapiać od najlepszych - czasem wyjdzie, czasem nie - przeważnie nie
Sebek 17:47, 03 lut 2014

irena_milek napisał(a)

Pięknie to ujełeś
strój miałeś super na studniówce w całości extra było, tu się akurat ciut znam
Planujesz już jednoroczne dekoracje w donicach? jakie?

Irenko - no kto jak nie Ty ma się znać A stroje (bo na pierwszy dzień i drugi ) koleżankom się podobały (wstyd się przyznać, ale kolegom też....). Nie wiem czy znam się na modzie, ale mam swój gust i się go trzymam... Na wiocha.pl jeszcze nie trafiłem, więc jest dobrze

Co do dekoracji....hmmmmm
Jak pogoda będzie ładna to może kupię ciemierniki do donic, jeśli byłyby w dobrych cenach... Na Wielkanoc kupię hortensje do donic - i tylko to. Potem nie wiem - nie wymyślam nic w tym roku, bo nie mam czasu na bieganie z konewką i zmienianie co chwilę kompozycji
agata19762 18:19, 03 lut 2014

Sebek napisał(a)

A niech mnie - farbowana wiewiórka!!!!!

Sebek miło Cię gościć

u mnie są czarne i rude wiewiórki....
Sebek 18:39, 03 lut 2014

Wczoraj zdjąłem świąteczne wianki.... No comment please Ale nie lubię drzwi w wersji soute, więc popełniłem takie dwa
Nie wiem czy w tym ta śmiechowa czapka jest konieczna - doradźcie

Po drugiej stronie

I jeszcze hiacyntowy smrodek dla Was