Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 21:54, 17 lut 2014

Nikita napisał(a)
Sebek - ale plany....wow !!! Sezon 2014 uważam za rozpoczęty.

Sezon rozpocząłem początkiem stycznia
Sebek 22:03, 17 lut 2014

Zielona napisał(a)
Sebastian... czy Ty masz może Brata bliźniaka, który będzie to za Ciebie robił....? Przecież Ty masz maturę w tym roku! Po raz kolejny chylę czoła. Przed Tobą i Twoją Mamą. Niech wszystkie Mamy wychowują takich Synów

Klon by mi się przydał, może dwa - ewentualnie siedem No właśnie wiem, że matura - to ta ważniejsza rzecz - w sensie najważniejsza Staram się wszystko dawkować w miarę rozsądku i czasu - inaczej zwariuję Jak wyskoczę na pół godziny do ogrodu dziennie to w tydzień plan mam zrealizowany - oczywiście oprócz mycia wszystkiego myjką ciśnieniową Bo to zajmie trochę
Macham Marta do Cb - i czekam, aż Ty przedstawisz swoje plany na ten rok - a jest tego zapewne duuuużo
Nikita 22:03, 17 lut 2014

Sebek napisał(a)

Sezon rozpocząłem początkiem stycznia

A kiedy zamknąłeś sezon 2013?
Sebek 22:08, 17 lut 2014

Agania napisał(a)
Sebek robota pali Ci się w rękach, jak słoneczna pogoda się utrzyma tak jak dzisiaj, to w ogrodzie za 2 dni będziesz miał wszystko zrobione

planik robót, to podstawa ja teraz żyję wyjazdem w Dolomiti.........po powrocie jak mi glina przeschnie, to zacznę porządki w ogrodzie

Miłej pracki

Domilti? Jeśli chodzi o to miejsce to poprosimy o fotki widoczków - oczywiście w celu późniejszego wzdychania i zazdraszczania jak Ci to dobrze

Realizując ten plan 2 dni ogrodniczkowania to bym się zaorał - ogród w tym roku wiosną będzie służył wyłącznie w celu chwilowego odparowania mózgu

Spadam uzupełniać prezentację, bo dostałem wenę - a przez kilka dni nic nie mogłem w niej mądrego napisać
Sebek 22:09, 17 lut 2014

Nikita napisał(a)

A kiedy zamknąłeś sezon 2013?

W Sylwestra
AgnieszkaW 22:09, 17 lut 2014

Sebek, wierzę w Twój zapał, podołasz, podołasz - i w szkole, i w ogrodzie (no i nie zapomnij o życiu osobistym, bo to też ważne)
Sebek 22:10, 17 lut 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Sebek, wierzę w Twój zapał, podołasz, podołasz - i w szkole, i w ogrodzie (no i nie zapomnij o życiu osobistym, bo to też ważne)

Spokojnie - żenić się nie zamierzam W najbliższych latach oczywiście
Zielona 22:11, 17 lut 2014

Sebek napisał(a)

Klon by mi się przydał, może dwa - ewentualnie siedem No właśnie wiem, że matura - to ta ważniejsza rzecz - w sensie najważniejsza Staram się wszystko dawkować w miarę rozsądku i czasu - inaczej zwariuję Jak wyskoczę na pół godziny do ogrodu dziennie to w tydzień plan mam zrealizowany - oczywiście oprócz mycia wszystkiego myjką ciśnieniową Bo to zajmie trochę
Macham Marta do Cb - i czekam, aż Ty przedstawisz swoje plany na ten rok - a jest tego zapewne duuuużo

Ech... no i jak odpowiedzieć, żeby nie rozczarować...? Plany to ja może i miałam... i mam... ale zamieniły się w bardziej odległe marzenia, niż rzeczywisty grafik działań. Projektu nie ma... Chęci jakoś opadły... Zostanie spontan... Dlatego rozważałam rezygnację z Ogrodowiska. Bo po co zabierać Wam czas na śledzenie wątku, w którym ogród ma się marnie...? Ale zniknęłam na trochę raz, a potem drugi raz... Przemyślałam sprawę i póki co nie zrezygnowałam ze swojego wątku
Sebek 22:17, 17 lut 2014

Marta - z tej sekty nie ma ucieczki My Cię stąd nie puścimy Bez projektu czy bez i tak będziemy kibicować
Zielona 22:39, 17 lut 2014

Sebek napisał(a)
Marta - z tej sekty nie ma ucieczki My Cię stąd nie puścimy Bez projektu czy bez i tak będziemy kibicować

Haha - dobre! Dzięki, Sebastian
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies