Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 16:19, 25 mar 2014

Magda_ napisał(a)

co to znaczy wędrować

Lubią się rozłazić Po kilkunastu latach w wielu ogrodach z jednej kępki robi się pole przebiśniegów na cały ogród Prześliczny widok
Sebek 16:19, 25 mar 2014

MarlenaBH napisał(a)
Witaj, przygladal sie Twojemu pieknemu "odchowanemu'' ogrodowi i podziwiam za ogromny wklad pracy. Znalazlam ciekawa inspiracje dla siebie tylko niestety pytania wkleilam do Twojego poprzedniego watku, dasz rade zerknac na ostatnia strone poprzedniego watku? Dziekuje

Odpowiedziałem u Ciebie
Sebek 16:21, 25 mar 2014

agata19762 napisał(a)

Sebku baaaaaardzo mądre zdanie !!!
ja siem podpisuję pod tym

wiosna piękna ...soczysta zielona

Może i mądre - ale również bardzo życiowe i podparte argumentami - między innymi jednym o wysokości 185 cm, który Cię serdecznie pozdrawia
Sebek 16:27, 25 mar 2014

Chciałem donieść, że dzisiaj skusiłem się na stokrotki w uroczym kolorze majtkowego różu Już posadzone, ale fotki jak zwykle nie mam... Kiedyś zrobię - no chyba, że zdążą przekwitnąć Dzisiaj również zostałem uświadomiony, że za równy miesiąc kończę technikum.... Zostały mi również 2 tygodnie do wystawienia ocen - muszę przygotować się na klęczenie przed nauczycielkami, bo mam szanse na świadectwo z czerwonym paskiem - może ubłagam
hanka_andrus 16:38, 25 mar 2014

Pod garniturkowe spodenki ogrodowe nakolenniki załóż. Powodzenia życzę i na świdectwie szkolnym i na maturalnym.
Paulaa 16:42, 25 mar 2014

Sebek to Ty prymus jesteś

Sebek napisał(a)
Chciałem donieść, że dzisiaj skusiłem się na stokrotki w uroczym kolorze majtkowego różu Już posadzone, ale fotki jak zwykle nie mam... Kiedyś zrobię - no chyba, że zdążą przekwitnąć Dzisiaj również zostałem uświadomiony, że za równy miesiąc kończę technikum.... Zostały mi również 2 tygodnie do wystawienia ocen - muszę przygotować się na klęczenie przed nauczycielkami, bo mam szanse na świadectwo z czerwonym paskiem - może ubłagam
Sebek 17:07, 25 mar 2014

No właśnie nie jestem - i dlatego bendem walczyć Gdy zobaczyłem wczoraj swoje świadectwo z pierwszej klasy...przerażenie w oczach
atena35 17:28, 25 mar 2014

Sebek napisał(a)
No właśnie nie jestem - i dlatego bendem walczyć Gdy zobaczyłem wczoraj swoje świadectwo z pierwszej klasy...przerażenie w oczach

To walcz, walcz
MagdalenaK8 18:09, 25 mar 2014

Nomalnie Sebuś chylę czoło, walcz jak lew i proszę się nie poddawać ...Nigdy w życiu !
To z pewnego filmu ale właśnie to Ci chciałam przekazać .
Pozdrówka
Sebek 18:24, 25 mar 2014

Nigdy w życiu.... miałem to brać do prezentacji na polski, bo toffam ten film za te genialne teksty Jednak w końcu wziąłem tylko Sposób na teściową i To skomplikowane
Macham do Was i spadam do matmy...