Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 10:03, 05 sie 2015

Kacha123 napisał(a)
W takich zestawieniach porównawczych jest nadzieja dla początkujących
No pięknie masz i już!

Kasiu, ike razy te rabaty były w międzyczasie zmieniane to tylko ja wiem Np. na tej ostatniej w jednym i tym samym miejscu do tej pory rośnie tylko jałowiec i dereń
Na szczęście działasz z projektem i choć na pewno będzie on modyfikowany przez rzeczywistość jeszcze nie raz to masz przynajmniej ogólny plan zarys ogrodu - ja miałem tylko nikłą wiedzę, którą tutaj poszerzyłem przez lata
Sebek 10:04, 05 sie 2015

rozajerycha napisał(a)
Porównałeś i urosłeś Sebuś co ...? ))))))
Pozdrowionka
Martek

Urosłem - do dwóch metrów Buziam
Sebek 10:07, 05 sie 2015

siaaska napisał(a)
Pamiętam te początki

Joku napisał(a)
Ja też.

Asiu, Jolu - jak miło Was tu widzieć Cieszę się, że zaglącie nawet po tylu latach męki z moją osobą na ogrodowisku Sebuśkam
Sebek 10:10, 05 sie 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Seba cudne miejsce stworzyłeś, ale na początku też było widać, że masz do tego smykałę.

Sylwia, na początku? Niby z której strony? Pojechałem do szkółki, kupiłem co ładne i tanie, wsadziłem i... było juz za późno Wtedy dopiero co trafiłem na forum... Od tamtej pory rośliny u mnie wędrują z prawej flanki na lewą
Sebek 10:11, 05 sie 2015

07_Rene napisał(a)
Sebek, u Ciebie to prawdziwe rewolucje
Podnosi mnie to trochę na duchu, bo może i dla mnie jest jeszcze nadzieja...

Reniu, patrząc na Twoje zdjęcia uważam, że masz duszę artystki - na pewno stworzysz piękny ogród, którym będziesz się zachwycać każdego ranka
ana_art 10:14, 05 sie 2015

nie wiem dlaczego ale ja miałam wrażenie, że u Ciebie od początku było ładnie... ale człowiek istota omylna i widzę że się jednak myliłam. Cudne porównanie
Marga 10:18, 05 sie 2015

Sebek napisał(a)

jeszcze chwilka i tasak sobie kupię Bo czasem ciężko jest przejść... A przez hosty musze objeżdżać kosiarką dom dookoła, bo się nie mieści na szerokość

Podobno hosty są jadalne i bardzo smaczne. Jak za duże rosną to na sałatkę
mateuszmichn 14:21, 05 sie 2015

Sebek napisał(a)

Przy tej pogodzie osobiście nie kupiłbym kopanych roślin Jak możesz poczekaj jeszcze z miesiąc, dla Twojego i ich dobra

No teraz to nie będę ryzykował, we wrześniu je dopiero zakupie. Do tej pory to zrobię miejsce dla nich
Ozz 14:57, 05 sie 2015

wrzuć Sebek fotki na metamorfozy, myślę, że niejednemu szczena opadnie
15:05, 05 sie 2015
Marga napisał(a)

Podobno hosty są jadalne i bardzo smaczne. Jak za duże rosną to na sałatkę

lebioda pospolita czyli komosa biała też...ale nie widziałam żeby ktoś ją jadł niczym szpinak
rodzina Butenko pewnie nie takie rzeczy jadała ..ale my zwykli ludzie?..francuskie pieski!...nie sądze
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies