Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 23:04, 26 sie 2015

mateuszmichn napisał(a)

Hahaha a ty myślisz że u mnie to co jest. Też stary dom. Od ulicy 2 wejścia i od tyłu 3
Mój dom też ponad 100 lat ma. I u mnie jeszcze jest tak ze nie mieszkam w nim sam. Jest to taki dom jedno ale jakby wielorodzinny dom jest duży i po prostu kiedyś dach został podniesiony i są w 4 osobne mieszkania. Ale nikt obcy nie mieszka, sama rodzina, dziadkowie, wujostwo i my. Więc podwórko i ogród wspólny.

A mi mieszkanie w 4 osoby ciasne się wydaje A tu caaaaała rodzina
Sebek 23:06, 26 sie 2015

abiko napisał(a)

Czyli Mikołajek jednak jest;P Seba ja się upraszam o jeżówki różowe i czytanie wiadomości prv dobrze..

a wianek z hortensji zaj... czyli cudowny nie żal było Ci ciachać takiej ilości kwiatów, chociaż.. masz ich tyle

Po hortensjach nawet nie widać, że im te kilkanaście kwiatów wyciąłem Jeszcze kilka wianków zdążę zrobić zanim różnica w hortensjach będzie widoczna

PS. lecę wykonać jedną rzecz, bo potem znów zapomnę
Sebek 23:09, 26 sie 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Chłopcy się zaczęli na drzwi przegadywać, a myślałam, że to domena kobiet

My o drzwiach na szczęście gadamy
Sebek 23:11, 26 sie 2015

mateuszmichn napisał(a)

To ty chyba facetów nie słyszałaś, jak nieraz zaczną opowiadać to gorzej niż baby na plotach ale ciiiiii zeby nie było, że sie wygadałem

Zamilknij! Co zostało powiedziane w dżungli, na zawsze zostaje w dżungli Czy jakoś tak?... Muszę się dopytać na najbliższym plotkarskim meetingu jak to leciało
Sebek 23:14, 26 sie 2015

JulkAd napisał(a)
Jak zwykle u Ciebie można oko nacieszyć. Nie narzekaj na hortki, bo moje chociaż podlewane brązowieją, wolałabym mieć mniejsze kwiatostany, ale nie suche.
Napisz mi Sebek jakie odległości między małymi bukszpanami zrobić, żeby obwódkę było widać?...10 cm, czy więcej?, a może na tak zwaną cegiełkę posadzić?....nie musi być od razu widoczny efekt zamkniętej ściany.
Pozdrówka

U mnie te hortensje nie mają zbyt dużo światła to i ich nie przypala, na szczęście

Jak są małe bukszpany to możesz je posadzić w dwóch rzędach, naprzemiennie To chyba będzie najlepszy sposób A najważniejsze będzie regularne i mocne cięcie,by cały czas zagęszczały się od dołu A ścinki wsadzaj do ziemi, pomiędzy nie
Sebek 23:16, 26 sie 2015

Asisko_2005 napisał(a)
Powiedz mi ile masz drzwi w odmu a powiem ci kim jesteś......

Czekam na werdykt wróżko Asiu Zgnieć mnie Albo połechtaj moją próżność
mateuszmichn 23:26, 26 sie 2015

Sebek napisał(a)

A mi mieszkanie w 4 osoby ciasne się wydaje A tu caaaaała rodzina

Każdy ma swoje osobne mieszkanie z osobnym wejściem więc mi nie jest ciasno.
Dom ma ogólnie ok 360m2 więc mały nie jest
Jedyne mamy wspólne podwórko, a wiadomo jak to jest jak mieszka więcej ludzi, niby swoi ale mało kto robi cokolwiek
mateuszmichn 23:27, 26 sie 2015

Sebek napisał(a)

Zamilknij! Co zostało powiedziane w dżungli, na zawsze zostaje w dżungli Czy jakoś tak?... Muszę się dopytać na najbliższym plotkarskim meetingu jak to leciało

Nie wiem nie słyszałem. Plotkarski meeting
Milka 13:37, 27 sie 2015

Sebek napisał(a)

Badylami Goście mogą się dostać do domu przez 5 drzwi - nie moja wina, że wybierają najtrudniejszą opcję

Wybraliśmy najłatwiejszą
abiko 14:52, 27 sie 2015

Sebek napisał(a)

Po hortensjach nawet nie widać, że im te kilkanaście kwiatów wyciąłem Jeszcze kilka wianków zdążę zrobić zanim różnica w hortensjach będzie widoczna

PS. lecę wykonać jedną rzecz, bo potem znów zapomnę

pakuj wianek w pudełko i do mnie.. co się mają zmarnować, a ja nie mam co ciąć