A dzisiaj duuużo zdjęć zrobiłem - z racji tego, że zdezerterowaliśmy ze szkoły wróciłem do domu wcześniej Ale wcześniej zrobiłem zakupy. Bratki na balkonie zniknęły - pojawiły się pełne, białe petunie - 3 duże sadzonki za 7 złotych - szaaaleństwo zakupowe
Statystyczny nastolatek mający 7 złotych w kieszeni poszedłby pewnikiem na piwo. A nasz Sebastian kwiatki kupuje! Brawo Sebastian! Ogrodowisko jest z Ciebie dumne! Prawda, Ogrodowisko?
Ale to przed szkołą było Zaniosłem je do cioci do pracy - często robię takie kursy i potem poszedłem z myślą, że będę musiał siedzieć w tym miejscu w 30 stopniowym upale - na myślach się skończyło
A dzisiaj duuużo zdjęć zrobiłem - z racji tego, że zdezerterowaliśmy ze szkoły wróciłem do domu wcześniej Ale wcześniej zrobiłem zakupy. Bratki na balkonie zniknęły - pojawiły się pełne, białe petunie - 3 duże sadzonki za 7 złotych - szaaaleństwo zakupowe
Statystyczny nastolatek mający 7 złotych w kieszeni poszedłby pewnikiem na piwo. A nasz Sebastian kwiatki kupuje! Brawo Sebastian! Ogrodowisko jest z Ciebie dumne! Prawda, Ogrodowisko?
Właśnie tak samo to sobie wyobraziłam. Idą chłopaki przez miasteczko, wśród nich Sebek. Przechodzą koło sklepu, koledzy kupują po batoniku a Sebek biegnie do wypatrzonej obok kwiaciarni i wraca z trzema petuniami. Ciekawe co na to koledzy???
Prawda
Święta prawda Sebek a może na mojego zięcia sie zakwalifikujesz? córka tylko rok starsza Kanciki mialby kto w grodzie zrobić