Sznurki już odwiązane. Najlepsze, że ona jeszcze wrosła w podporę - przyssała się. Mam nadzieję, że nie jest za późno i nadal tu będzie - to już jej trzeci sezon u mnie A świerka szkoda... U siebie na choinkę okazów nie mam - ale na cisach będę wieszać lampki
Sebastian, co powiesz o cisach: David i Fastigiata? Widziałam wczoraj w sklepie ogrodniczym. Ładne, w doniczkach po 16 zł za sztukę. Czy da się to formować, bo że na żywopłot sie nie nadają pisała już gdzieś Danusia ze względu na swoją kolumnową formę. Mam zdjęcia w telefonie, ale zagubił mi się kabelek. Postaram się dołączyć zdjęcia.
Ja bym była jednak ostrożna przy przesadzaniu hakuro, w tamtym roku latem przesadziłam i niestety drzewko zdechło, a było całkiem młode. Fakt, że dużej bryły nie udało się wykopać
Sebastian, co powiesz o cisach: David i Fastigiata? Widziałam wczoraj w sklepie ogrodniczym. Ładne, w doniczkach po 16 zł za sztukę. Czy da się to formować, bo że na żywopłot sie nie nadają pisała już gdzieś Danusia ze względu na swoją kolumnową formę. Mam zdjęcia w telefonie, ale zagubił mi się kabelek. Postaram się dołączyć zdjęcia.
Co ja powiem? No cisy Wg mnie nadają się na żywopłot tylko muszą być cięte - no i dość gęsto nasadzone, aby od razu dały efekt żywopłotu.