Czekamy na zdjęcia i oto one. U mnie jakby trzykrotki i łubiny przekwitły. Piękne masz hortensje - błękit paryski! Sebciu, czy Ty masz powojniki, jakie?
Oraz odmianę Bałtyk, ale zdjęcia nie mogę znaleźć. Po za tym strasznie szybko mi przekwitł w tym roku - no i mało kwiatów miał. Negritanka kwitnie nadal
Wow..., no normalnie szczęka opada, pięknie i kolorowo, na żywo to musi być dopiero widok? Sebek Ty chyba całe wakacje odpoczywasz w ogrodzie, bo toż żal wyjeżdżać mając takie widoki u siebie pod domem
Z siebie się smieję, z niekumatości mojej Nie dalej jak przedwczoraj składałam Sebkowi życzenia z okazji osiągnięcia pełnoletności, zatem pamiętałam wówczas jeszcze, ze on uczeń
A dziś się zastanawiałam, dlaczego Sebek, zamiast w szkole być, na forum w godzinach porannych czynny jest
Tłumaczyć mnie może jedynie fakt, że moje latorośle nie mają wakacji, to i przegapiłam koniec roku szkolnego
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Cały czas się waham co tam dać. Na razie są tam dwie żurawki southern comfort, ale nie radzą sobie ze słońcem. Muszę zadecydować między żurawkami albo trawami albo bylinami A wszystkiego nie dam, bo miejsca mało.
No ja właśnie jestem po pieleniu...Jeszcze przed wyjazdem wyplewię bylinówki i tyle. Powoli zaczyna mi się nudzić w ogrodzie, bo wszystko posadzone, obsadzone wg tegorocznego planu, nowych roślin nie kupuję - kurcze - coś trzeba z tym zrobić!