Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 21:36, 29 sie 2012

Żeby nie było, że nic nie robię posadziłem wrzosy - na razie dwa Nie wiem jak to zrobiłem, że wybrałem dwa "identyczne"

Sebek 21:37, 29 sie 2012

baraga1904 21:41, 29 sie 2012

...wrzosy...czuję jesień w powietrzu...
duże i ładne
monitka 21:43, 29 sie 2012

śliczne wrzosy a jak tam jazdy? nie stresjesz się już tak bardzo?
siaaska 21:45, 29 sie 2012

Sebek widzę że ciągle szukasz pomysłu na rabatkę przy wejściu Już wygląda superowo ale te kosmosy rzeczywiście tam za bardzo wyrosły i wyglądają kosmicznie
Superowe to zbliżenie wrzosów nigdy aż z tak bliska się im nie przyglądałam a kwiatuszki mają bajkowe
Chyba muszę zerknąć na swoje
Sebek mam prośbę wielką... Zebrałbyś dla mnie kilka nasionek werbeny? Jak wszystko pójdzie dobrze spotkamy się u Kapiasów.... Może jeszcze karmnik ościsty... Oczywiście jeśli masz go gdzieś za dużo....
Anita1978 21:48, 29 sie 2012

wrzosy ładne, ale chyba zacznę traktować je jak sezonowe, bo lubią przemarzać i na rabatach trzeba je ciągle wymieniać ale do donic super
Sebek 21:49, 29 sie 2012

monitka napisał(a)
śliczne wrzosy a jak tam jazdy? nie stresjesz się już tak bardzo?

Zmiana instruktora, zmiana auta - całkiem inaczej. Ale tragicznie chyba nie jest

Matka 21:52, 29 sie 2012

śliczne wrzosytakie dostojne w tych donicach
monitka 21:54, 29 sie 2012

No to super, będzie tylko lepiej przecież pojętny chłopak jesteś a i doświadczenie swoje zrobi
Sebek 21:55, 29 sie 2012

siaaska napisał(a)
Sebek widzę że ciągle szukasz pomysłu na rabatkę przy wejściu Już wygląda superowo ale te kosmosy rzeczywiście tam za bardzo wyrosły i wyglądają kosmicznie
Superowe to zbliżenie wrzosów nigdy aż z tak bliska się im nie przyglądałam a kwiatuszki mają bajkowe
Chyba muszę zerknąć na swoje
Sebek mam prośbę wielką... Zebrałbyś dla mnie kilka nasionek werbeny? Jak wszystko pójdzie dobrze spotkamy się u Kapiasów.... Może jeszcze karmnik ościsty... Oczywiście jeśli masz go gdzieś za dużo....

Mam nadzieję, że to będzie ostateczna wersja wejścia.... Jednak cały czas nie jestem pewien czy znów nie za dużo....Może tylko żurawki i carexy - nie wiedziałem, że są zimozielone - wtedy byłoby OK.....

Karmnik ościsty- jasne
Werbena - wytrząsnę ją trochę i nasiona na pewno wylecą - tylko różowe...Nie wiem czy to skiełkuje, chyba one dopiero kiełkują po przemrożeniu...