Dzisiaj przed szkołą znowu stoczyłem walkę z trawnikiem - żótłe place posypałem ziemią i nasionami, nie mogę znieść tego widoku... Potem będę miał kilka pytań, ale na razie zdjęcia
Ogólnie jest już zielono
Ale z bliska
Tam gdzie całkiem trawnik był żółty dałem piękne dywany
Sebek super happy end z helitropami A może Ty nia prawo sie wybierz
Jeśli Twoj trawnik jest brzydki to zapraszam do mnie... Zajeżdżony taczką i wymrożony zimą. Ale dzisiaj go nawozem podsypalam a potem lało
Danusiu - u Ciebie tyle innych cudów, że na prawdę miały prawo chociaż tulipany być wcześnie . Wg mnie dlatego zakwitły szybko, bo mają ciepło przy murze - austin też znacznie wyprzedził inne róże.
Po drugiej stronie domu jest źle, będzie gorzej... Dobrze, że z rabat wykopałem wszystko Dziś zaczęli prace brukarskie - jednak nie będzie schodków, tylko przechylony chodnik i lekko podwyższony. Już mają około 70 cm - jakby jutro przyszli rano to skończyliby na pewno. Najlepsze było to, że "szef" zostawił dwóch paproków do tego, mama przyszła i kazała rozebrać, bo nie wiem jakim cudem, ale porozrzucali je i pomieszali małe z dużymi - nie chciałem wchodzić w szczegóły, bo mnie na szczęście w szkole byłem.