Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

iwonaz 19:48, 28 sty 2013

Sebek ...przestań zaśmiecać umysł tymi "gupotami" ...wiesz co teraz wbijają rodzicom najmłodszych uczniów na zebraniach..."wspierajmy dzieci w tych kierunkach, w których wykazują zdolności...pragnienie zrobienie z nich geniuszy z każdego przedmiotu wyrządzi im krzywdę...jak będą dobre we wszystkim to tak naprawdę w życiu dorosłym nie będą dobre w niczym...nie sprzyjajmy hodowli nijakich jednostek...eee..te ostatnie dodałem od siebie bo już mnie poniosło...
Ja Ciebie wspieram w Twojej zdolności ogrodowej...a matmę napisz tak by zaliczyć
Powodzenia
gunia1990 22:23, 28 sty 2013

jak ja geometrię lubiłam! powodzenia Sebek, trzymam za Ciebie kciuki, ale ty trzymaj za mnie w piątek bo mam bardzo ważny egzmain, ok?
Kasiek 22:28, 28 sty 2013

Sebek trzymam kciuki,badz dzielny
Sebek 23:02, 28 sty 2013

gunia1990 napisał(a)
jak ja geometrię lubiłam! powodzenia Sebek, trzymam za Ciebie kciuki, ale ty trzymaj za mnie w piątek bo mam bardzo ważny egzmain, ok?

OK Posyłam wirtualnego kopa - pomaga
Sebek 23:21, 28 sty 2013

iwonaz napisał(a)
Sebek ...przestań zaśmiecać umysł tymi "gupotami" ...wiesz co teraz wbijają rodzicom najmłodszych uczniów na zebraniach..."wspierajmy dzieci w tych kierunkach, w których wykazują zdolności...pragnienie zrobienie z nich geniuszy z każdego przedmiotu wyrządzi im krzywdę...jak będą dobre we wszystkim to tak naprawdę w życiu dorosłym nie będą dobre w niczym...nie sprzyjajmy hodowli nijakich jednostek...eee..te ostatnie dodałem od siebie bo już mnie poniosło...
Ja Ciebie wspieram w Twojej zdolności ogrodowej...a matmę napisz tak by zaliczyć
Powodzenia

Iwonko - nawet jakbym chciał rozwijać swoje ogrodnicze zdolności, to i tak muszę mieć twardy grunt pod nogami (czytaj dobre oceny ) - i niestety w tym roku kończy się mi chyba 8 przedmiotów - i nie chcę mieć na świadectwie maturalnym ani jednej trójki....choć jedna nauczycielka tak nas za przeproszeniem gnoi, że ledwo u niej na trzy wyszedłem...Zobaczę jak będzie w tym semestrze......
A matma - wiem, że się nie przyda, ale maturę muszę z niej napisać - i raczej będę też próbować z rozszerzoną - w końcu nie po to uczę się jej od początku tej szkoły, żeby nie spróbować....

Wiem, że teraz jest nowa podstawa programowa.....i rzeczywiście ukierunkowuje się młodzież w określonym kierunku....Jednak ja jeszcze należę do tego grona, od którego wymaga się wszechstronnej wiedzy Jednak czasem na prawdę nie rozumiem, po co mi przez 4 lata fizyka - albo chemia przez 3. Chemia mi się kończy w tym roku, ale w przyszłym zamiast uczyć się do matury to będę się martwić fizyką....Obłęd! Ale to chyba nie miejsce na takie wywody W końcu to mój pamiętnik ogrodowy, a nie księga zażaleń nad moim losem - który i tak sam pisze scenariusze
Anabell 17:45, 29 sty 2013

Witaj Sebek!!!! jestem z rewizytą. będę kibicowała w ogrodzie .
Dla ogrodomaniaków jest okres śpiący , a dla Ciebie pracujący mam na myśli naukę .
Pozdrawiam i wspieram.
Milka 17:50, 29 sty 2013

Sebek, to teraz masz zagwozdkę po seansie u Zety!!
ewalm 20:35, 29 sty 2013

Sebek, zobacz :

http://swietodrzewa.pl/?p=2123

Sebek 20:37, 29 sty 2013

irena_milek napisał(a)
Sebek, to teraz masz zagwozdkę po seansie u Zety!!

No właśnie ! Jeszcze tygodnia nie ma nowy kolor ścian w salonie, a ja już chcę wszystko zmienić! Ale to chyba na n lat jak może wygram w Totka i się wybuduję Marzy mi się dom w takich kolorach - i już w myślach go widzę Ale i tak kocham swój domek
Sebek 20:38, 29 sty 2013

ewalm napisał(a)
Sebek, zobacz :

http://swietodrzewa.pl/?p=2123

Znam to drzewo - z widzenia