Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 23:24, 07 mar 2013

Gardenarium napisał(a)
Wpadłam zobaczyć jak zaczynasz weekend, hehe, a ja zaczęłam białymi narcyzami Mam też nowy kolorek na wianki:

Byłem zobaczyć kolorki i nie ma...Ciekawe jakie
Kindzia 09:48, 08 mar 2013

Dziękuję
Sebek 19:09, 08 mar 2013

Z okazji dzisiejszego święta życzę fffszytkim paniom wielu serdeczności, spełnienia nie tylko ogrodowych marzeń i codziennego uśmiechu

I pamiętajcie!!!
Jeśli Twój mąż zaproponuje Ci dziś zakupy pamiętaj, że Kopciuszek jest dowodem na to, że kolejna para butów może zmienić Twoją przyszłość!

JoannA 19:11, 08 mar 2013

Sebek napisał(a)
Z okazji dzisiejszego święta życzę fffszytkim paniom wielu serdeczności, spełnienia nie tylko ogrodowych marzeń i codziennego uśmiechu

[b]I pamiętajcie!!!
Jeśli Twój mąż zaproponuje Ci dziś zakupy pamiętaj, że Kopciuszek jest dowodem na to, że kolejna para butów może zmienić Twoją przyszłość! [/b
]
Dzięki Sebek

AgnieszkaW 20:12, 08 mar 2013

Dzięki Sebek za wizytę u mnie. Twoje poczynania ogrodowe obserwuję w zasadzie od początku i muszę powiedzieć, że duuużo się przez ten czas nauczyłeś, głównie pod czujnym okiem naszej Danusi. To się chwali, tym bardziej że jestes młodym czlowiekiem, a nie wszystkim panom w tym wieku się chce zajmować ogrodnictwem. Tobie się chce, a jak się czegoś mocno chce, to może sie to przerodzić w życiową pasję, czego Ci życzę.
Juzia 21:22, 08 mar 2013

Dziękować
Sebek 21:35, 08 mar 2013

Dzięki Aga

A dzisiaj pojawiła się u mnie wiosna Aż jeden przebiśnieg i kilka malutkich krokusów, co wyrosły pod stroiszem No i takiego powera dostałem, że pociachałem anabelki, trawy, wrzosy, część bylin i przegrabiłem trochę trawnik, bo pleśń śniegowa się pojawiła .... Jednak okrycia po przycięciu liści znowu założyłem ...
Jutro pozbędę się chyba wrzosów sprzed wejścia do domu I ciągle mam nadzieję, że jednak te mrozy nie przyjdą...
Gabriela 22:07, 08 mar 2013

A ja nie mam nadziei że nie przyjdą te mrozy, bo oglądałam prognozę pogody do końca marca. I zostawiłam wszystko w spokoju, czyli w nieładzie, będzie co ma być.
Te nasze wianki wiosenne będą pewnie śmiesznie wyglądać od niedzieli.
Sebek 23:16, 08 mar 2013

Gabriela napisał(a)
A ja nie mam nadziei że nie przyjdą te mrozy, bo oglądałam prognozę pogody do końca marca. I zostawiłam wszystko w spokoju, czyli w nieładzie, będzie co ma być.
Te nasze wianki wiosenne będą pewnie śmiesznie wyglądać od niedzieli.

Nom....śnieg ma sypać, a tu wianki z tulipanami na drzwiach Ale oj tam oj tam.....Najgorsze jest to, że -19 zobaczyłem.... Chyba pójdę szukać śniegu, bo może być kiepsko.....
anipla 00:57, 09 mar 2013

śniegu przyniosłam
pozdrawiam