Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 20:49, 22 mar 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Bardzo ładne masz te bratki Seba, czy to miniaturowe są? na takie wyglądają. Podobno miniaturowe dłużej kwitną od tych zwykłych, ale ja ich jeszcze nie miałam, więc nie wiem.
Pozdrowienia z zaśnieżonej i mroźnej jurajskiej krainy

Tak, że z drobnymi kwiatami. W zeszłym roku kwitły mi do wiosny do jesieni - także opłaca się je posadzić I baaardzo się rozsiewają
weronika77 21:00, 22 mar 2013

Witaj Sebku, wstąpiłam wprost z Wizytówki. Bratki tutaj śliczne. Wizytówka o Twoim ogrodzie opowiada wszystko, jakie postępy, dojrzałość, piękne kompozycje, coraz lepsze i ciekawsze fotografie. Pozdrawiam.
Sebek 21:04, 22 mar 2013

Dziękuję Weroniko - rzeczywiście duuużo się zmieniło - ale to wszystko dzięki ludziom z forum
Sebek 21:17, 22 mar 2013

A takie cuś sobie dzisiaj zrobiłem - ciekawe czy te brzozy puszczą młode listki jeśli będą w cieple? Sprawdzę Tak czy inaczej na pewno powędrują te badyle przed wejście do domu

Aha - i polecam na dekoracje do domu takie zajączki z serwetek - jak mi się udało za pierwszym razem to uwierzcie mi - na prawdę łatwo je zrobić
gusiarz 22:34, 22 mar 2013

Sebciu - jakie śliczne bratki - takie maleńkie - cuuudne. U nas mają takie zwykłe, duże. A Twoje naprawdę dziedzie kochane

Zajączki robiłam w ubiegłym roku - fajnie wyglądały - szczególnie zielone lub żółte. Sebciu - widzę, że już na całego jesteś przyszykowanym do świąt. Przynajmniej jeśli o ozdoby chodzi. Ja dopiero inspiracji szukam... Co roku mam wielkie naręcze tulipanów białych lub kremowych - i tyle - stoją w szklanym wazonie bez żadnego przybrania i oczy cieszą...
Madzenka 23:51, 22 mar 2013

Sebciu cudowne bratki, własnie miniaturki uwielbiam
A kiedy potniemy nasze bukszpany, poczochrane trochę po zimie
Sebek 06:55, 23 mar 2013

Agnieszka - z tymi dekoracjami to ja dopiero zaczynam - a zajączki będą zielone - taki wybrałem w tym roku kolor przewodni na Wielkanoc i konsekwentnie się go trzymam

Madżenko - moje aktualnie hałdą śniegu przysypane, ale wyglądają okropnie po zimie - na szczęście wymyśliłem plan, żeby to zmienić Tylko muszę obliczyć ile mi sztuk potrzeba - bo zrobię podwójny żywopłocik, żebym już nie narzekał
Edi00 07:16, 23 mar 2013

Boziu, dobrze że wstapiłam do Ciebie i uświadomiłam sobie, że do świąt tylko tydzień został A ja nic jeszcze nie zrobiłam....jakaś zarobiona jestem strasznie
U Ciebie pięknie i wiosennie pozdrawiam
Ewa 07:21, 23 mar 2013

Sebek napisał(a)
A takie cuś sobie dzisiaj zrobiłem - ciekawe czy te brzozy puszczą młode listki jeśli będą w cieple? Sprawdzę Tak czy inaczej na pewno powędrują te badyle przed wejście do domu

Aha - i polecam na dekoracje do domu takie zajączki z serwetek - jak mi się udało za pierwszym razem to uwierzcie mi - na prawdę łatwo je zrobić

Sebuś uroczo
Kasiek 10:15, 23 mar 2013

Wiosenke przynioslam i pozdrawiam