Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

justi 23:47, 17 maj 2013

Hej Sebciu! Nadrabiałam sobie dziś u Ciebie i spacerowałam po kilkunastu stronkach. Fajny spacerek , podobało mi się. W ogóle to nie wiem jak to jest, nie cierpię fioletu u siebie, a widząc go gdzieś indziej tak nie mam.
Madzenka 07:40, 18 maj 2013

Sebciu ja już się piszę na nasionka werbeny
renata_z 07:47, 18 maj 2013

Sebek- śliczne fotki
Szaleją te Twoje roślinki, szaleją .
Andzia 10:57, 18 maj 2013

U Ciebie jak w raju Ale jak sądze dużo pracy Cię to kosztowało i cały czas kosztuje. Ale wszystko przede mną i chyba tez swój wątek założę, żeby sie pochwalić moimi roślinkami. Azalia u mnie też się juz rozwinęła i pokazuje swoje piękno Ruszaja też do boju clematisy.
Maszeruje, więc z moimi dzieciaczkami do ogrodu, żeby zobaczyć co nowego rozkwitło
Jak nie założe jeszcze dziś mojego wątku to postaram sie pochwalić zdjęciem azali wieczorem. A jak sieę uda to już wrzucę wiecej fotek na swój wątek
Miłego dnia
Sebek 14:30, 18 maj 2013

justi napisał(a)
Hej Sebciu! Nadrabiałam sobie dziś u Ciebie i spacerowałam po kilkunastu stronkach. Fajny spacerek , podobało mi się. W ogóle to nie wiem jak to jest, nie cierpię fioletu u siebie, a widząc go gdzieś indziej tak nie mam.

Ja fiolet w ogrodzie lubię, a na sobie nie znoszę Nie mam ani jednej fioletowej rzeczy
Sebek 14:31, 18 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Sebciu ja już się piszę na nasionka werbeny

Wyzbierałem dość trochę do doniczek,więc może będziesz miała sadzonki - u Alinki odbierzesz Albo wydeleguj się w moje strony
Sebek 14:32, 18 maj 2013

renata_z napisał(a)
Sebek- śliczne fotki
Szaleją te Twoje roślinki, szaleją .

Niektóre tak, ale bordowe żurawki nie chcą odrobić zaległości....wredniury
Sebek 14:38, 18 maj 2013

Andzia napisał(a)
U Ciebie jak w raju Ale jak sądze dużo pracy Cię to kosztowało i cały czas kosztuje. Ale wszystko przede mną i chyba tez swój wątek założę, żeby sie pochwalić moimi roślinkami. Azalia u mnie też się juz rozwinęła i pokazuje swoje piękno Ruszaja też do boju clematisy.
Maszeruje, więc z moimi dzieciaczkami do ogrodu, żeby zobaczyć co nowego rozkwitło
Jak nie założe jeszcze dziś mojego wątku to postaram sie pochwalić zdjęciem azali wieczorem. A jak sieę uda to już wrzucę wiecej fotek na swój wątek
Miłego dnia

Rzeczywiście ogród wymaga mnóstwo pracy.....Sadzenie roślin jest najprzyjemniejsze, ale jest milion innych rzeczy koło tego Ale po właściwie 4 sezonach zakładanie mogę powiedzieć, że skończyłem I chyba dzisiaj odrobię zaległości w huśtaniu, bo siadałem na niej tylko w międzyczasie pracowania w ogrodzie

Również dla Ciebie miłego dnia - a teraz idę posprzątać domek
justa35 10:37, 19 maj 2013

pospacerowałam wśród pięknych roślinek - ech......
Madzenka 12:17, 19 maj 2013

Sebek napisał(a)

Niektóre tak, ale bordowe żurawki nie chcą odrobić zaległości....wredniury

Wydeleguję si na bank Mam teraz weekendowe akcje bezpłatnych badań w 23 miast Polski Koło ciebie też bedę w lipcu