Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Przetacznik 20:04, 07 lip 2013

Ale u Ciebie bogactwo kwiatów- wszystko takie zadbane, kwiat konwalika mnie zaintrygował. Zdjęcia bardzo dobre i zestawione akuratnie : )
Sebek 20:31, 07 lip 2013

Kalamandyna napisał(a)
Sebek znowu wpadam do Ciebie bo mi donieśli że jak z pytaniami to do Ciebie /Danusia chyba ma mnie już dość - tak ją umęczyłam/ Czy Śliwa wiśniowa jest łatwa w hodowli? Bo jedną bym sobie chciała posadzić przy siatce obok buka od strony południowej?

Myślę, że warto to drzewo posadzić - Danusia je poleca

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1288-sliwa-wisniowa-prunus-cerasifera-nigra
Sebek 20:32, 07 lip 2013

martaibartek napisał(a)
Ohhhhh Sebku pięknie!!!!

anabell zachwyca! i bylinówka i róże.... jest do czego powzdychać

Dziękuję - nawet ja coraz częściej przystaję przy tych kffiatkach i się do nich cieszę
Sebek 20:33, 07 lip 2013

popcarol napisał(a)
Sebek, bosko!!! Anabelka cudna, podparłeś ją, że się nie rozłazi?? pięknie u Ciebie
pozdrawiam urlopowo!
K.

Wczoraj po nocnej nawałnicy leżała na ziemi - nic nie stało prosto....Także od wczoraj ma podpórki i jest powiązana
Sebek 20:41, 07 lip 2013

asc napisał(a)
Sebek, pięknie Ci się wszytko rozrosło.....i kiepska to pociecha, ale moja anabelkę ulewa wczorajsza dobiła.... jest 300% gorsza niż Twoja

Gratuluję pieska (szkodnika rabat ) i paska.... kiedy ty masz czas się uczyć, jak grzebiesz w ogrodzie i siedzisz na forum.....

Ania - u mnie ponad 20 kwiatków jest w wazonach - plus sadzonki, które porobiłem z niej wczoraj....Także nie ma dobrze - ale źle też nie...
A pies rzeczywiście szkodnik - wczoraj nic nie mogłem posadzić, bo tylko kopała w dołku i wywalała korę.
A na jednego konwalnika tak się uparła, że codziennie przez tydzień go zakopywałem kilka razy dziennie...Wczoraj go posadziłem do doniczki i dałem do garażu....I fiesz co? Weszła do garażu i wykopała go z tej doniczki!
A co do nauki - duuużo dało mi to trzecie miejsce w Polsce z konkursu - podwyższano nam oceny i jeszcze udało mi się co nieco naciągnąć Kilka dni przed wystawianiem ocen dowiedziałem się, że mam szansę na pasek - miałem duuużo gonienia, ale się udało Tak w ogóle nasza klasa była najlepsza w szkole w tym roku
Sebek 20:41, 07 lip 2013

Przetacznik napisał(a)
Ale u Ciebie bogactwo kwiatów- wszystko takie zadbane, kwiat konwalika mnie zaintrygował. Zdjęcia bardzo dobre i zestawione akuratnie : )

W sumie zdjęć nie zestawiałem - wklejam jak lecą
Madzenka 22:13, 07 lip 2013

Sebek ale świetne zdjęcia. Brakowalo Ciebie na forum... Wreszcie wakacje i mam nadzieję, że nadrobisz

Będę wdzieczna za namiary na hotel
Joaska 22:58, 07 lip 2013

Sebek napisał(a)
[

Sebuś pozdrawiam i podziwiam....a to moja ulubiona kompozycja
BarbaraM 08:24, 08 lip 2013

Dziekuję Sebek za miłe spotkanie w Pisarzowicach.
Zdjęcia rewelacyjne.
Pozdrawiam.
Milka 12:45, 08 lip 2013

Obejrzałam relację z Pisarzowic, piękne fotki
nie szukaj firletki, przytacham ci, całkiem sporo do Alinki