Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

anna_g 15:48, 08 lip 2013

Sebuś - dzięki za spotkanie i możliwość poznania Cię Jestes taki miły jak sobie wyobrażałam Świetny chłopak z Ciebie

No i jak już nasłodziłam to Sebuś przypomnij mi proszę - bo wiem że wiedzę masz w tym względzie - czy lime marmalade woli słoneczko czy cień - bo mam taką rabatke co jest jej trochę bardziej w cieniu trochę bardziej w słońcu i nie wiem czy dałaby tam radę... a kolor by mi pasował do ozywienia zieleni jak ona kwitnie ???

Pozdrawiam Sebek cieplutko
15:49, 08 lip 2013
Sebek napisał(a)

Myślę, że warto to drzewo posadzić - Danusia je poleca

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1288-sliwa-wisniowa-prunus-cerasifera-nigra

Suuueper!! dziękuje
gierczusia 20:49, 08 lip 2013

Sebek .. Ja też pozdrawiam pospotkaniowo .. Było fajnie poszerzyć grono ogrodowiskowych znajomych
Sebek 21:06, 08 lip 2013

Marzenko - chyba dopiero od jutra zacznę prawdziwe wakacje Akurat w urodziny wątki tematyczne spoko - gorzej w Naszych ogrodach....u Ciebie na szczęście jestem systematycznie

Joasiu - nieskromnie stwierdzę, że moja też

Basiu - ja również dziękuję - miło było mi Cię poznać i porozmawiać przez chwilkę

Irenko - dziękuję Ci ślicznie Ale jeszcze się dogadamy

Aniu - mi również było bardzo miło Lime Marmalade dobrze czują się na słońcu jak i w półcieniu Jej kwiaty są białe. Jakby ją przypalało to najwyżej przesadzisz - ale nie powinno jej nic być

Ela - mi również było miło
21:09, 08 lip 2013
Sebek, wejdź na moment do mnie i jeśli możesz to powiedz mi coś o pewnym projekcie Danusi na którym są takie kule różowe. Pytałam już innych ale na razie cisza.
anula_wn 21:10, 08 lip 2013

Sebek, "doogladałam" foty ! cudnie masz naprawdę ślicznie !
no i foty.....brawo !
Sebek 21:37, 08 lip 2013

Dzięki Anula - jednak trening to jest to - trzeba cykać i cykać
kaisog1 21:39, 08 lip 2013

U Ciebie Sebek to normalnie Anglia jak ta lala!
gierczusia 21:40, 08 lip 2013

Też walczysz z pędrakami ??.. Mój współtowarzyszu niedoli. ... W takim razie ..,
gierczusia 21:41, 08 lip 2013

Sebek napisał(a)
Dzięki Anula - jednak trening to jest to - trzeba cykać i cykać

Seba .. Slę sprzęt też pierwsza klasa .. O takim badziewem jak moje takich ślicznistych zdjęć się nią da ... A co klasa fotografa , to już inna para kaloszy