Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 20:41, 15 paź 2013

kasiek napisał(a)

No cóz - moge słuzyć za doping
A sporty zimowe uprawiasz? U mnie ruch to podstawa - praca w ogrodzie, pływanie, gry zespołowe narty, łyżwy - ciagle jestem w ruchu, nawet jak cos mówię to musze gestykulować bo nie usiedze spokojnie

Sporty zimowe? Narty, łyżwy towarzysko I jak pada śnieg to everyday I'm shufflin A duuużo mam tego Na basen miałem chodzić, ale nie jestem w stanie wyrobić się czasowo....Siłownię mam po drodze do domu, a że polubiłem ją to zacząłem uczęszczać regularnie Także z ruchem nie ma u mnie źle

Muszem iść...matematyka czeka - a duuuużo tego I pewnie znów prawo Agaty przegapię
agatanowa 21:20, 15 paź 2013

Sebek, a jak dużą masz anabellkę? Piszą, ze rośnie na ok. 1 m.
Sebek 23:14, 15 paź 2013

agatanowa napisał(a)
Sebek, a jak dużą masz anabellkę? Piszą, ze rośnie na ok. 1 m.

Nooo to muszę Ci zawieść Moje miały w tym roku dobre 1,5 m

Modrzew jest szczepiony na 1,7 - 1,8m - niektóre kwiaty wyrosły nawet ponad niego

Tutaj trochę jeszcze widać

agatanowa 23:20, 15 paź 2013

Zawieść? Zadowolić raczej
Sebek 23:29, 15 paź 2013

Tylko one mają jeden minus....Są bardzo łamliwe - właściwie najlepiej jest każdy kwiat osobno przywiązać i podeprzeć....U mnie nie były na początku powiązane i pewnego ranka leżały całe krzaki na ziemi.....Dosłownie, bo nic nie stało w pionie....Oprócz mnie na ten widok

Koniec przerwy....Idę się uczyć inglisza, a potem lulu, bo spałem może 4 godziny dzisiaj....Do jutra
agatanowa 23:58, 15 paź 2013

do jutra, podkuj, dzięx
Madzenka 06:31, 16 paź 2013

Sebek napisał(a)
Debro - nasz Bociek to wymyślił - ale chyba nie opatentowane, więc możemy używać śmiało tego określenia

Gosiu - dlatego ćwiczę regularnie i jeszcze staram się codziennie pobiegać przynajmniej przez kilka minut, żeby mnie było łatwiej ominąć niż przeskoczyć

Motylku - ja już nie ogarniam forum - raz, może dwa razy w tygodniu mam odrobione wątki tematyczne....Ale kto pyta nie błądzi

Aniu - ja muszę stosować dietę NŻT (Nie żryj tyle ), bo jeśli innym idzie to jedzenie idzie w mięśnie, to u mi od razu się dooopa poszerza....Mam taki zwolniony metabolizm i spalanie, że tyję z łatwością....Jak nie jestem w ruchu to w ciągu 2 dni mogę skoczyć nawet 3-4 kg do góry...Np. jak byłem w Brukseli to nas tak dobrze karmili, że od razu poczułem, że mi waga skoczyła... Dlatego jednego dnia wstałem wcześnie rano i biegałem po parku i okolicy...Potem moi znajomi z którymi byłem stukali się w głowę Jak czasem widzę ile potrafią zjeść inni, a jacy są szczupli to mnie zżera zazdrość - no ale mają po prostu inne geny

No dobrze - pożaliłem się, jednak trzeba wrócić do tematów ogródkowych, bo to nie forum żywieniowe i zwierzeniowe

Najpierw masa potem rzeżba
Anita1978 07:17, 16 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)

Najpierw masa potem rzeżba

Hmmmm.....tak mój mąż mawia....i na mawianiu się .....kończy niestety.....!
Anita1978 07:18, 16 paź 2013

Sebek napisał(a)

Nooo to muszę Ci zawieść Moje miały w tym roku dobre 1,5 m

Modrzew jest szczepiony na 1,7 - 1,8m - niektóre kwiaty wyrosły nawet ponad niego

Tutaj trochę jeszcze widać

Anabelki ładne, miło przypomnieć sobie ich urodę...ale łamliwe niestety, to fakt
agatanowa 08:08, 16 paź 2013

no, coś za coś
trudno znaleźć ideał