Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 15:06, 16 paź 2013

Madżen!!!! Czemu nie widze Ciebie, a sztandar swiatopogladowy ogrodnika? Masy wole nie miec, bo sie w ulubione ubrania nie zmieszcze Rzezba od razu
Anitko... no ten kto wymyslil to haslo powinien dostac Nobla Ale internauci zawsze odwroca wszystko do gory nogami
Agatko, Anabelki wg mnie sa warte tego podpierania.... Zadna hortensja nie zakwita tak wczesnie i takimi wielkimi kwiatami Dodatkowo pieknie sie starzeja na zielony kolor
Gardenarium 16:17, 16 paź 2013

To racja, wolę zielony na starzenie niż różowy, ale za to Limki lepiej "stoją". No i jak tu decydować co lepsze?

Instagram Ogrodowiska
Sebek 16:21, 16 paź 2013

Gardenarium napisał(a)
To racja, wolę zielony na starzenie niż różowy, ale za to Limki lepiej "stoją". No i jak tu decydować co lepsze?

Trzeba posadzic obie
Gardenarium 16:36, 16 paź 2013

Jedną mam na ulicy w dużym wydaniu ilościowym i patrzę gdy wychodzę przez furtkę.

Instagram Ogrodowiska
WilczaGora 16:51, 16 paź 2013

Wilcza macha widać ?

ja tam po 4 latach przyjaźni z Anabelkami już nie muszę ich podpierać
Usuwam te chude i słabe gałązki boczne a z tych starszych po wiosennym przycięciu to młode gałązki i kwiaty się trzymają jak u "Limek" !!!
dobre "odżywianie" też im pomaga
głosuję za "zielonym na starzenie" jeśli tylko obiecacie że to mnie będzie dotyczyło
wolę się zestarzeć z "porcelanową" twarzyczką może nawet lekko różowieć
U hortensji wolę zielenienie na starość jesienną ...
Pszczelarnia 16:53, 16 paź 2013

Sebciu, ja też kocham Annabelki, uczuciem je darzę wiernym. Mam tylko 2 a gdybyż światła u mnie za ławką było więcej, zrobiłabym sobie tak jak kiedyś Danusia w moim ulubionym jej ogrodzie (ten z ławką w hortensjach i żywopłotem grabowym z drzewami). .
Sebek 17:56, 16 paź 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Sebciu, ja też kocham Annabelki, uczuciem je darzę wiernym. Mam tylko 2 a gdybyż światła u mnie za ławką było więcej, zrobiłabym sobie tak jak kiedyś Danusia w moim ulubionym jej ogrodzie (ten z ławką w hortensjach i żywopłotem grabowym z drzewami). .

W Twoim ogrodzue taki zakatek pasowalby bardzo Zawsze wydawal sie mi taki swobodny i lekki, a rownoczesnie uczesany
Pawlus 19:00, 16 paź 2013

Zachwycająca ta Anabelka. Myślę o mini szpalerze z tej hortensji obok altany. Chciałbym, żeby kwiaty "wlewały" się do środka. Spotkałem w szkółce odmianę Strong Anabelle. Może ona sztywniejsza?
Sebek 19:15, 16 paź 2013

Pawlus napisał(a)
Zachwycająca ta Anabelka. Myślę o mini szpalerze z tej hortensji obok altany. Chciałbym, żeby kwiaty "wlewały" się do środka. Spotkałem w szkółce odmianę Strong Anabelle. Może ona sztywniejsza?

Skoro tak piszą Ciekawe czy rzeczywiście nie pokładałaby się?
Borbetka 08:19, 17 paź 2013

Anabelkę miałam, nawet 3. Nie dałam jej rady niestety.