Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lecę w kulki...

Lecę w kulki...

anna_studio 13:12, 16 kwi 2012

mira napisał(a)
Ania te bakopy bardzo sa eleganckie - faceci wiedzą co piękne

w domu obok któregoś lata wszystkie donice były w bakopach i fajnie to wyglądało -
ja jestem jednak bardziej pokręcina i taki ład mnie męczy więc ta kompozycja, którą miałaś nad daszkiem nad wejściem ze zwisającym bluszczem to dla mnie miodzio - a właściwie to co było teb wiszące wąsy ?

....surfinia z ....komarzycą, pisałam już wcześniej, że surfinia ją zdominowała
Planowałam asymetrię w tych skrzynkach, chciałam,bardziej na zielono...ale i tak mnie efekt zaskoczył, późno je sadziłam...
anna_studio 13:20, 16 kwi 2012

ana_art napisał(a)
Aniu dziękuję za fotkę dla mnie Masz te 'kosze' przymocowane na stałe do elewacji? czy może są podczepione pod parapet w magiczny sposób? Nie wiedziałam że ta bakopa tak ladnie sie prezentuje Pomysle o niej chociaż chcialam w tym roku dać czerwone begonie na rabatach i nie wiem czy nie wyjdzie nazbyt 'narodowe' takie połączenie....

Aniu, muszą być na stałe, bo same kosze strasznie ciężkie...a gdzie reszta....to jednak waży...

...też się boję połączenia bieli z czerwienią...,do tej pory u mnie była sama czerwień, a jak już to dodawałam żółtego
Syla 17:11, 16 kwi 2012

Witam Przybiegłam z rewizytą ..... No, no .... jestem pod wrażeniem dbałości i precyzji wykonania wszystkiego co zobaczyłam ...... jest pięknie ... Czekam na resztę ogrodu z niecierpliwością ogromną ... pozdrawiam
barbara_kraj... 18:31, 16 kwi 2012

anna_studio napisał(a)
Na koniec trochę wiosny...uwielbiam takie dekoracje: stare doniczki, gałązki ciachnięte sąsiadowi ,trochę mchu z... garażu, jedyny koszt to krokusy, ale to grosze...a radości dwa tygodnie

Grunt, to inwencja twórcza
Czasem 'z niczego' cudeńka powstają
justi 18:43, 16 kwi 2012

Ja poproszę o instrukcję robienia tych kółek z mchu Czy to na wianku ze słomy? i czym mech obwiązujesz? Też wykorzystuję go do dekoracji.
justi 18:43, 16 kwi 2012

Ja poproszę o instrukcję robienia tych kółek z mchu Czy to na wianku ze słomy? i czym mech obwiązujesz? Też wykorzystuję go do dekoracji.
Ania 20:53, 16 kwi 2012

Dziękuję za odwiedziny i zapraszam na fotorelację z realizacji
marysia_kielar 21:09, 16 kwi 2012

siaaska napisał(a)
Śliczny domek Taki klimatyczny... Te podpórki pod daszkiem przy wejściu rewelacyjne I te zawijaski z bukszpanu Chyba nie dawno sadzone bo jeszcze nie zdążyły się zrosnąć. Bardzo mi się podoba

Pewnie że cudny Bardzo mi się podoba Ja chciałabym mieć tak dopieszczony domek . A obejście domu dopełnia jego urody , Aniu szczerze gratuluję i pozdrawiam
Celina 21:20, 16 kwi 2012

Witaj Aniu Piękny lifting domku ,piękne otoczenie i dekoracje które tworzysz .Gratulacje.
anna_studio 21:22, 16 kwi 2012

Syla dziękuję za odwiedzinki

Barbaro ...oj tam, oj tam...,dziękuję

Justi ...styropian, mech obwiązany ........nitką, ale zieloną, nie rzuca się w oczy...skoro nie zauważyłaś

Aniu z Z... będę na 100%