Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi po zimie

Ogródek Hanusi po zimie

KasiaWB 20:49, 24 paź 2012

Haniu! co za wspaniała wiadomość witamy kolejne najpiękniejsze dziecko na świecie, gratulujemy dzielnej Mamie, no i Tacie serdecznie ściskamy Babcię Hanię!!!! Wszystko będzie dobrze już jest dobrze
znalazłam odpowiedni kwiatuszek okolicznościowy dla malutkiej różyczki
grupa_trzyma... 20:58, 24 paź 2012

Słyszałam, że ktoś tu babcią został po raz kolejny....teraz to i trema mniejsza, co Haniu?
Gratuluję babci, rodzicom i maluchowi.
hanka_andrus 21:04, 24 paź 2012

Trema......raczej obawy o zdrowie obojga......teraz tyle chemii we wszystkim,U siostrzeńca córeczka urodziła się bez jednej nerki,u znajomych,deformacja rączek u dzieciątka, Czarnobylowe skutki .....i nie tylko.....
Dziękuję za gratulacje.Agnieszki i Kasiu.
justi 21:18, 24 paź 2012

Haniu nie byłam u Ciebie dawno, dziś zaglądam.... a tu taka wspaniała wiadomość, więc gratuluję serdecznie i pozdrawiam
hanka_andrus 21:23, 24 paź 2012

Justi,Dziękuję w imieniu własnymi wnusi.
pilchova_anna 21:26, 24 paź 2012

Haniu , gratuluje wnusi .Wszystkim žycze zdrowia , małej najwiecej . Juž jest dobrze , trzymaj sie cieplutko , pa ..
justi 21:30, 24 paź 2012

hanka_andrus napisał(a)
Uwielbiam poranne widoki zza firanki.....

Pozwiedzałam teraz , pooglądałam i poczytałam troszkę. No i zdjęcia z tymi widokami oczywiście mnie zachwyciły, a mieszkać w takim miejscu gdzie zza firanki będzie taaaaaaki widok - bezcenne.

dajana 21:53, 24 paź 2012

hanka_andrus napisał(a)
Kochani, po raz 7 zostałam dziś babcią.Urodziła się wnusia,ale trochę przedwcześnie.Miała być za 3 tygodnie.
Martwię się,bo takie maleństwo,a tu zima za pasem....
Jeżeli komuś dziś uchybiłam....wybaczcie..... jestem poddenerwowana.....

To ja już znam przyczynę twego rozkojarzenia Hanusiu Masz siedmioro wnucząt? Ależ bogactwo rodzinne .Gratulacje ogromne i zdrowia dla mamusi,, maleństwo w pupcie wycałować proszę Uwielbiam noworodki są takie pachnące ,niewinne i słodkie .To dla ciebie Hanusiu prawda że słodka

ewalm 22:00, 24 paź 2012

hanka_andrus napisał(a)

Haniu, gratulacje! Jaka miła okazja, na dodatek siódma!
(to chyba mój pierwszy wpis u Ciebie, więc dzień dobry, albo może dobry wieczór, bo już wieczór przecież)
serdeczne pozdrowienia i gratulacje także dla Mamy i Wnuczki : )

Ewo,Dziękuję za odwiedziny, podczytuję Twój wątek,ale przeważnie trafiam n jakieś dyskusje, więc czekam z wpisem,żeby nie wścibiać się w rozmowę.Zapraszam częściej, nawet bez wpisów.

Ja zaglądam, zaglądam, tylko zwykle się nie odzywam : )
jak to miło, że podczytujesz, dziękuję : )

a zimą Haniu się nie martw, tez mam jednego syna zimowego, nawet bardzo, bo z grudnia, i za jego niemowlęctwa tez już ta chemia wszędzie była ale poradził sobie i z mrozem (a jak wychodziłam ze szpitala to było -17 stopni, nie wiedziałam jak go ubrać), i z chemią..
Moniika 22:06, 24 paź 2012

Haniu! I ja pędzę z najserdeczniejszymi gratulacjami i pozdrowieniami również dla szczęśliwych Rodziców