Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi po zimie

Ogródek Hanusi po zimie

zbigniew_gazda 18:24, 24 paź 2012

Też u Hani byłem muchomorka i opłotki zobaczyłem. Pozdrawiam.
hanka_andrus 18:29, 24 paź 2012

Kochani, po raz 7 zostałam dziś babcią.Urodziła się wnusia,ale trochę przedwcześnie.Miała być za 3 tygodnie.
Martwię się,bo takie maleństwo,a tu zima za pasem....
Jeżeli komuś dziś uchybiłam....wybaczcie..... jestem poddenerwowana.....
jotka 18:31, 24 paź 2012

Haniu, gratulacje! Niech rośnie zdrowo na pociechę rodzicom i babci Hani
Bogdzia 18:32, 24 paź 2012

hanka_andrus napisał(a)
Bożenko,,Rh mam białe 2 matkę i córkę -Cunningham White,1 Balalaikę,malutką po reanimacji,i jednego fioletowego, nie znam nazwy.Aha i Elegans!Azalie japońskie mam 3,białą ,żółtą i różową......dopiero posadzone tegoroczne prezenty.
Balalaikę wiosną przesadzę,bo ona duża nie rośnie ,a biały ją zagłusza,

Uważaj na azalie japońskie bo to delikatesy ale nawet gdyby zmarzły to poczekaj bo bardzo często odbijają po jakims czasie.Moje balalaiki po przejściach posadzone w zaciszne miejsce. Ostatniego roku bardzo zmarzły ale juz wyglądają bardzo dobrze.
Bogdzia 18:35, 24 paź 2012

hanka_andrus napisał(a)
Kochani, po raz 7 zostałam dziś babcią.Urodziła się wnusia,ale trochę przedwcześnie.Miała być za 3 tygodnie.
Martwię się,bo takie maleństwo,a tu zima za pasem....
Jeżeli komuś dziś uchybiłam....wybaczcie..... jestem poddenerwowana.....

Haniu GRATULACJE dla Ciebie i Rodziców. Jesli to dziewczynka to nie martw sie dziewuszki są mocne od pierwszych do ostatnich dni życia. Na pewno nie bedzie powodu do zmartwienia .

eliza3 18:39, 24 paź 2012

Haniu, to gratulacje, znowu jesteś babcią Nie martw się my kobitki jesteśmy silne, więc wnusia szybciutko dogoni rówieśniczki. Pozdrawiam Cię serdecznie, życzę dużo zdrowia dla wnusi, niech rośnie zdrowa i piękna.
zbigniew_gazda 19:05, 24 paź 2012

Hania jakby nigdy nic poszła za opłotki
Aby nam przedstawić cudowne fotki .
Wraca do domu - a tu wspaniała nowina
Bocian wpuścił wnusię do komina .

To nic że wcześniej niż w papierach stało
Bocianisko i tak bardzo długo czekało.
Koleżanki i koledzy hen już odlecieli
Postanowił czekać tylko do niedzieli.

Haniu - wszystkiego najlepszego dla Babci , Rodziców i Maleństwa. Niech zdrowo rośnie.

hanka_andrus 19:29, 24 paź 2012

Zbyszku,ten bocian faktycznie długo zwlekał ,ale chyba mu adresy się pomyliły ,bo młodzi mieszkali raz tu,raz tam.
I jak tu trafić pod właściwy adres? Musiał chyba PESEL-em się posłużyć.....
Za życzenia dziękuję w imieniu własnym i wnusi, sprawcom przekażę przy spotkaniu.

Wierszyk oprawię w ramki- serdeczne dzięki.

Elizo,Bożenko,Jolu-Wasze życzenia oby się spełniły co do wnusi, babcia juz jest szczęśliwa, bo równowaga w rodzinie -tyle samo bab co chłopów!
agata_chrosc... 19:33, 24 paź 2012

Haniu, gratuluję wnuczki nowej i wszystkich poprzednich 3 tygodnie to w dzisiejszych czasach na prawdę absolutnie nic nie znaczy, to w zasadzie o czasie Nie denerwuj się , wszystko będzie w najlepszym porządku,a do zimy to mała będzie już tłuściutkim, zadowolonym bobasem. Sciskam ciepło
ewalm 19:50, 24 paź 2012

Haniu, gratulacje! Jaka miła okazja, na dodatek siódma!
(to chyba mój pierwszy wpis u Ciebie, więc dzień dobry, albo może dobry wieczór, bo już wieczór przecież)
serdeczne pozdrowienia i gratulacje także dla Mamy i Wnuczki : )