Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi po zimie

Ogródek Hanusi po zimie

Mala_Mi 19:58, 24 paź 2012

Hanuś........ gratuluję.... siedem.... to szczęśliwa liczba... i wcale się nie dziwię, że jesteś szczęśliwa
Niech wszystkie wnuczki zdrowo się chowają, i kochają swoją wspaniałą BABCIĘ

Wierszyk Zbyszka świetny
hanka_andrus 20:04, 24 paź 2012

Aniu,Dziękuję za odwiedziny i życzenia....mam nadzieję,że wkrótce je zobaczę w domu.
hanka_andrus 20:06, 24 paź 2012

ewalm napisał(a)
Haniu, gratulacje! Jaka miła okazja, na dodatek siódma!
(to chyba mój pierwszy wpis u Ciebie, więc dzień dobry, albo może dobry wieczór, bo już wieczór przecież)
serdeczne pozdrowienia i gratulacje także dla Mamy i Wnuczki : )

Ewo,Dziękuję za odwiedziny, podczytuję Twój wątek,ale przeważnie trafiam n jakieś dyskusje, więc czekam z wpisem,żeby nie wścibiać się w rozmowę.Zapraszam częściej, nawet bez wpisów.
hanka_andrus 20:09, 24 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Haniu, gratuluję wnuczki nowej i wszystkich poprzednich 3 tygodnie to w dzisiejszych czasach na prawdę absolutnie nic nie znaczy, to w zasadzie o czasie Nie denerwuj się , wszystko będzie w najlepszym porządku,a do zimy to mała będzie już tłuściutkim, zadowolonym bobasem. Sciskam ciepło

Też mam taką nadzieję,że wszystko z małą będzie w porządku.Agatko,dzięki za życzenia i uściski,i wzajemnie tulam mocno!
ana_art 20:24, 24 paź 2012

Hanuś gratulacje i nie przejmuj się tym , że małeńka urodziła się ciut przywcześniej i na zimę. Mój Jaś jest listopadowy i wyróśł pięknie! Małe dzieciątka bardzo mnie rozczulają cmoki przesyłam w Waszym kierunku
an_tre 20:32, 24 paź 2012

hanka_andrus napisał(a)
Kochani, po raz 7 zostałam dziś babcią.Urodziła się wnusia,ale trochę przedwcześnie.Miała być za 3 tygodnie.
Martwię się,bo takie maleństwo,a tu zima za pasem....
Jeżeli komuś dziś uchybiłam....wybaczcie..... jestem poddenerwowana.....
Haniu co ja słyszę jesteś przeszczęśliwa gratuluję serdecznie wnusi, a że ciut za wcześnie i malutka, nie martw się dziewczynki szybko nadrabiają i są silniejsze w tym temacie od małych facecików

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
agniecha973 20:32, 24 paź 2012

Ciekawe jak to jest zostać babcią Gratulacje ślę.
hanka_andrus 20:45, 24 paź 2012

Ania z Łomży i Ania z Torunia..... niezmiernie mi miło,że mi kibicujecie w tym babciowaniu.
Ja w dziele wychowywania wnusi będę miała marne szanse,bo druga babcia,której to jest pierwsza wnusia, przejęła stery w swoje ręce.I dobrze,bo o całych 1 5 lat młodsza ode mnie....
A mnie zostanie rozpieszczanie w czasie odwiedzin i zabawy w ogródku...I to lubię....
an_tre 20:48, 24 paź 2012

hanka_andrus napisał(a)
Ania z Łomży i Ania z Torunia..... niezmiernie mi miło,że mi kibicujecie w tym babciowaniu.
Ja w dziele wychowywania wnusi będę miała marne szanse,bo druga babcia,której to jest pierwsza wnusia, przejęła stery w swoje ręce.I dobrze,bo o całych 1 5 lat młodsza ode mnie....
A mnie zostanie rozpieszczanie w czasie odwiedzin i zabawy w ogródku...I to lubię....
...i oto chodzi babciu ja na kolejnego wnusia czekam do grudnia
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
hanka_andrus 20:48, 24 paź 2012

Agniecho! Zostać babcią,nic trudnego,żadnej z tym nie masz pracy,wystarczy przedtem ...jakieś 20 lat urodzić dzieciątko,albo i kilka....Potem .....samo się dzieje,bez twojej woli i wiedzy.....
I to jest piękne....taka zmiana ról.