Witaj, Aguś przybiegłam do Ciebie z ogrodu w Alei Lipowej, bo tam napisałaś, że limlajtki kupiłaś
Piękne egzemplarze Wyczytałam, że z okolic Warszawy jesteś, więc może mam niedaleko do tego sklepu? Gdzie je kupiłaś?
Pięknie Ci wysżła ta tabatka z limkami
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Witam cię Marzenko w moim ogrodzie
Jakich wspaniałych mam dzisiaj gości
Zapału mi nie brak, kiepsko natomiast u mnie z czasem, więc staram się każdą chwilę wykorzystać w 100%
Ząb przy brzozie wygląda strasznie - chwasty po kolana Jak na razie nie mam na niego pomysłu i służy mi jako miejsce na wszystko co nie pasuje mi w danej chwili w ogrodzie, czyli jak zagospodarowywuje jakiś nowy kąt i muszę coś przesadzić to wsadzam właśnie tam
Za horti wsadziłam miskanty , są na razie nie za grube, ale podzieliłam jednego dużego na kilka sadzonek. Jutro dojdą-mam nadzieję , trawki to obaszę nóżki Limek i zobaczymy co dalej.
Powiem jednak , że mnie się ten kącik teraz bardzo podoba i już nie mogę się doczekać jak limki będą wielkie
Wczoraj zrobiłam zakupy
Pojechałam najpierw do mojego ulubionego ogrodnicz. i kupiłam 2 ostatnie Lime - takie marnoty, ale innych już nie mieli Wracając do domu, zauwarzyłam nowy ogrodniczy w którym jeszcze nie byłam, więc zawróciłam i wstąpiłam. A tam ......... przepiękne duże Limki i to w całkiem niezłej cenie więc dokupiłam jeszcze 2 Trochę później byłam zła, że kupiłam te w 1 ogrodniczym ale posadzę je razem w jednym dołku, poleję nawozem i może będzie ok
A plan na dzisiaj : ustawienie i wkopanie Czyli wisienka na torciku
Witaj, Aguś przybiegłam do Ciebie z ogrodu w Alei Lipowej, bo tam napisałaś, że limlajtki kupiłaś
Piękne egzemplarze Wyczytałam, że z okolic Warszawy jesteś, więc może mam niedaleko do tego sklepu? Gdzie je kupiłaś?
Pięknie Ci wysżła ta tabatka z limkami
Dobrze że coś naskrobałam u Justi, bo dzięki temu do mnie przybiegłaś ;
Limki kupowałam w Chotomowie w ogrodniczym - między Łomiankami a Nowym Dworem Maz.
Adresu nie pamiętam ale mogę namierzyć jak będziesz chciała