admete
10:59, 13 maj 2012
A ja wreszcie dostałam nowe projekty - piszę w liczbie mnogiej bo pan dostraczył mi 2 
Przypomnę że wysłałam panu mój rysuneczek - i niestety na projektach "moje" koło nie jest uwzględnione - są w innch miejscach.
Na początku byłam kompletnie na nie - ale od wczoraj patrzę to na jeden to na drugi - i coś z nich chyba wycisnę
- ale podstawą projektu będzie chyba jednak "MOJE KOŁO ".
Wiem że niewiele widać na takich zdjęciach ale możę coś wypatrzycie i ocenicie
Pierwszy szkic
Ten pierwszy - mi bardziej podchodzi
- I to stwierdzam dzis bo wczoraj oba odrzuciłam 
Tylko ja w wersji końcowej chciałam umieścić plac zabaw - w miejscu tego dużego koła.
Pod samą siatkąbędzie za daleko od tarasu - a ja chciałabym wiedzieć i widzieć co dzieciaki tam wyprawiają.
Samych kół też oczywiście chyba jest za dużo - przynajmniej takie było moje wrażenie jak pierwszy raz spojrzałam na ten projekt
Nie było wczoraj czasu na obgadanie tych projektów - wzięłłam tylku tube i powiedziałam że popatzrę na spokojnie w domu i się zdzwonimy - dlatego nie wiem co to jest ala drugi warzywnik na projekcie
I drugi projekt
To kółko w rzeczywistości wyjdzie bardzo małe
i za dużo tych dróżek w jednym miejscu.
Do siebie przeniosłabym chyba to kółka na wprost okna od kuchni (bo na tą frontową rabatę nie miałam jeszcze pomysłu, kolejne kółko odpada - a kółko w rogu było u mnie na projekcie jako miejsce na leżaki.
Dobrze, póki co nie będę już gdybać
- jutro kupię kalkę i sama narysuję na dużym formacie "MÓJ NOWY PROJEKT" - powinien powstać na dniach
jeśli macie jakieś sugestie, podpowiedzi............będę bardzo wdzięczna
Pozdrawiam wszystkich zaglądających

Przypomnę że wysłałam panu mój rysuneczek - i niestety na projektach "moje" koło nie jest uwzględnione - są w innch miejscach.
Na początku byłam kompletnie na nie - ale od wczoraj patrzę to na jeden to na drugi - i coś z nich chyba wycisnę

Wiem że niewiele widać na takich zdjęciach ale możę coś wypatrzycie i ocenicie

Pierwszy szkic
Ten pierwszy - mi bardziej podchodzi

Tylko ja w wersji końcowej chciałam umieścić plac zabaw - w miejscu tego dużego koła.
Pod samą siatkąbędzie za daleko od tarasu - a ja chciałabym wiedzieć i widzieć co dzieciaki tam wyprawiają.
Samych kół też oczywiście chyba jest za dużo - przynajmniej takie było moje wrażenie jak pierwszy raz spojrzałam na ten projekt

Nie było wczoraj czasu na obgadanie tych projektów - wzięłłam tylku tube i powiedziałam że popatzrę na spokojnie w domu i się zdzwonimy - dlatego nie wiem co to jest ala drugi warzywnik na projekcie

I drugi projekt
To kółko w rzeczywistości wyjdzie bardzo małe

Do siebie przeniosłabym chyba to kółka na wprost okna od kuchni (bo na tą frontową rabatę nie miałam jeszcze pomysłu, kolejne kółko odpada - a kółko w rogu było u mnie na projekcie jako miejsce na leżaki.
Dobrze, póki co nie będę już gdybać

jeśli macie jakieś sugestie, podpowiedzi............będę bardzo wdzięczna

Pozdrawiam wszystkich zaglądających