Ja też na setkę () przybyłam i życzenia składam, aby wątek, co to miał niby umrzeć, miał się coraz lepiej, aby pędził jak TGV i pasażerów po drodze zabierał. W galimatiasie wesoło jest i gwarnie.
Ewa! A Ty się nie martw, że monologi pisałaś do siebie...wszak nie ma to, jak z mądrym pogadać!
Aga.. Tyś miodem na moje skołatane myśli dzisiaj... biorę lustro i zacznę szukać tego mądrego pierwiastka we mnie.. bo zdaje się dziwaczność bierze górę...
Ja nie mam jeszcze ogrodowych więc seteczki domowym gratuluję
Dorka dziękuję kfiatek to kfiatek .. nie ogrodowy, ale jaki piękny!... Mi się nigdy nie udało wyhodować go do takiej postaci, zawsze przelałam wodę ... a właściwie dbałam nadgorliwie - ta wersja bardziej dyplomatyczna
ale się galimatias rozrósł!!
gratuluję setki, pierwsza ma taki ładunek sentymentalny
trawka NN, ale piękna i szybko rośnie
Irciu no... baaaaardzo sentymentalny.. myślałam, że do 10tki nie dociągnę.. a tu proszę, taka niespodzianka.. Przy 200tce będzie decyzja o nasadzeniach, przy 300tce - o przesadzaniu
Irciu no... baaaaardzo sentymentalny.. myślałam, że do 10tki nie dociągnę.. a tu proszę, taka niespodzianka.. Przy 200tce będzie decyzja o nasadzeniach, przy 300tce - o przesadzaniu
a przy 600tce powiesz: "no, nie! Trzeba wszystko zaorać i zacząć od początku,co?
Niezły ten galimatias!
Evchen gratuluje pierwszej setunii w ekspresowym tempie .... życzę również realizacji ogrodu w takim samym tempie .... ....gratuluję projektu ....
p.s. uchylisz rąbka tajemnicy jaki on będzie .....
Magdzia .. ja Cię proszę,.. ciofaj, ciofaj! o tempie realizacji ogrodu myślę... chciałabym nieco szybciej się cieszyć roślinkami.. gdyby nie Madżenka, byłabym pogrążona w maraźmie całkowitym Gratulacje projektu należą się jej. ale godnie je przekażę.. Zdjęcia z realizacji pokażę będzie się czym chwalić!... no i mam presję - nie mogę spsuć tak pięknego prodżektu
a przy 600tce powiesz: "no, nie! Trzeba wszystko zaorać i zacząć od początku,co?
Niezły ten galimatias!
Oj .. Aaaaga.... bądź Aaaandrzej
kobieta zmienną jest ... myślicie, że do 600tki wy3mam?..
Tu Aga! wytrzymasz, tak tylko się nabijam z Ciebie, bo Ci zazdroszczę, że masz już te męki za sobą. To jak z wizytą u dentysty, strach bierze górę nad rozsądkiem ...ale jak już jest po, to kamień z serca spada i człowiek taki lekki się staje i góry może przenosić.... I ogrody budować i nic mu niestraszne!
Moje dziecię pyta, skąd Pani Ewa ma takie śmieszne - uwaga - ewochichonki?
Czyli te buźki śmieszne.