oj jak sie ciesze,ze litosciwa bylas dla mnie i mimo krotkiej przerwy jestem "niemal" na biezaco!!!!
milego dnia Ewciu!!!
do zobaczenia...
Betyśka .. buziamku mój chcesz powiedzieć, ze moje tempo Ci odpowiada?.... poczekaj... niech no tylko bordery nabiorą falisto-kulistych kształtów.. i zaczną się zapełniać aż spuchną.. to dopiero będzie!
dziękuję za odpowiedź ... też się cieszę , że masz projekt .... pamiętam , jak ja się cieszyłam ze swojego .... to cudowne uczucie ....
....na płaskie ekrany to chyba graby .... u Madżenki są piękne i szybko rosną ...
.... powodzenia w obmyślaniu
Eeee.. Magdzia... gdzieżeś poszła Kobieto?... że Madżenka graby ma piękne nie dziwi, bo tam wszystko jest piękne... łącznie z Ogrodniczką... ... ale gdyby graby tak pragnęły zakfitnąć jak ja pragnę białych kfiatków wzdłuż dróżki... to decyzja byłaby prostsza..
Obawiam się, że jako jpg jest niezbyt czytelny Sorki
Ewa dlaczego tego projektu nie realizujesz???????????"???????????
No fiesz???????????????..... to mnie teraz zraniłaś.. zraniłaś mnie na wskros!...... odbierasz mi prawa licencyjne do Twojego prodżektu?.... mam zapas Aviomarinu, chociaż podobno nie działa.... choroba morska jakby nieco przeszła.. ale to dzięki kółeczkom...... lubię okrągłe kształty
Za kilkaset stron będziemy realizować Pantofelka z wstążką, czyli projekt Anitki
Irciu.. to ja proszę częstsze dubelki przynajmniej mam wiecej zdjeć ogrodowych.. bo na razie u mnie posucha.. co tylko zakfitnie jest natentychmiast obfocone!....
Obawiam się, że jako jpg jest niezbyt czytelny Sorki
Ewa dlaczego tego projektu nie realizujesz???????????"???????????
No fiesz???????????????..... to mnie teraz zraniłaś.. zraniłaś mnie na wskros!...... odbierasz mi prawa licencyjne do Twojego prodżektu?.... mam zapas Aviomarinu, chociaż podobno nie działa.... choroba morska jakby nieco przeszła.. ale to dzięki kółeczkom...... lubię okrągłe kształty
Za kilkaset stron będziemy realizować Pantofelka z wstążką, czyli projekt Anitki
Ev, to ja z radości będę codziennie pisać u Ciebie długie elaboraty i eseje, żeby Ci jakoś pomóc dojść do tych kolejnych setek i do tego pantofelka z wstążką
A lać wodę, jak pewnie zauważyłaś, to ja potrafię