No dobra...zarty sie skonczyly...ty chyba moja genetyczna blizniaczka jestes !!!!!
ze wszystkich ogrodow jakie ogladalam, a ogladalam duuuuzzzoooo,
ogrod , ktory ci sie podoba...gdy go ogladalam WCZORAJ rano...pomyslalam, no ten to mi pasuje chyba pod kazdusim wzgledem... przede wszystkim kolorystyka, lekkosc, dobrane kwiaty, harmonia ....
sprawdzilam tez ta hortensje, o ktorej napisalas...sliczna wiec sie nawet nie zastanawiaj!!!!
ona jest na sloneczne stanowisko wiec sadz blisko tarasu, zeby ci "zagladala" codziennie i cieszyla oczy i dusze

!!!!
Co do bukszpana " drapaka" to uwazam, go za bardzo przystojnego drapaka !!!! i czuje,ze on nigdzie sie nie wybiera, dobrze mu u ciebie na paewno juz sie polubiliscie

!!!!
co do wierzby, to cudnie !!! uwielbiam...ale zobaczysz to w dalszej czesci opowiesci z mojego ogrodu...

nad hortensja sie nie zastanawiaj nawet chwili !!!!!!
ja tydzien temu kupilam 2 nowe, jak napisze,ze biale to chyba cie zbytnio nie zaskocze

????
o bardzo wdziecznej i romantycznej nazwie..."wudu" hihihi !!!!!
napisz mi co z tym perukowcem u Ciebie?!
jesli moge cos dodac ...to mysle,ze aby wypelnic przestrzen miedzy krzaczkami i nadac lekkosci mozesz pokusic sie o wysianie jednorocznych " Cosmos bipinnatus Cav" tylko biale i gesto... , ja dalam plame i w tym roku nici , chociaz mam jasniutko rozowe, tez cudne, zakochalam sie w nich 2 lata temu...

ale widzialam je u sasiadki, tz cale lany w bialym kolorze...az przysiadlam

)!!!!
pisz i daj znac jak tam ostateczne decyzje i pokazuja kazda "nowosc" !!!!
i jeszcze prosze o zdjecie wierzby...plis

sciskam mocno