Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

leon60 08:57, 29 lip 2015

fajnie wyszło
Tess 09:01, 29 lip 2015

ewa004 napisał(a)

No nie pasi mi

Ewka, nie dramatyzuj! Bardzo ładna brama. Śliczna. Kolor bardzo dobrze pasi do ramy, jak i do jasnej szarości kostki.
Jedynie, gdzie jest lekki zgrzyt, to na połączeniu cegły z ogrodzeniem.
Ale tylko dlatego, że na nim skupiasz wzrok. Niepotrzebnie. Patrz całościowo. A przy końcu muru przy płocie posadż cokolwiek, nie musi być pnące, byleby miało około metra i było zielone (może mieć kwiatki)
Idę o zakład, że od strony ulicy wygląda super.
Ale jeśli uważasz, że jest za pomarańczowo, to rób co chcesz. Maluj. Ale
skoro Madżen pięć lat męczyła pinia, to Ty nie wstzymiesz ?

Twój eM pójdzie żywcem do nieba
siakowa 09:12, 29 lip 2015

ewa004 napisał(a)
Marta akurat kontrast z rama mi sie podoba ,tylko ta cegła .....no i czerwony dach
Wiem że zarosnie i cegły nie będzie widać ....mam mieszane uczucia

Poczekam aż skończy

ja Cię niestety rozumiem ale nie zrozum Ty mnie źle bo brama mi się podoba bardzo! mam podobny kolor a użyłam kasztana

ale wiem jak boli jak Ci zgrzyta czerwony kolor dachu i cegły z pomarańczowym drewnem. Nie będę Cię pocieszać że sie przyzwyczaisz jak ma Cię to meczyć zamiast cieszyć to przemaluj kawałek i daj sobie szanse na dore samopoczucie a i Twój eM doceni te zmiany bo nie będziesz zmierzła chodzic
Tess 09:17, 29 lip 2015

A dachu nie zamierzasz przemalować?
rzulieta 09:20, 29 lip 2015

Tess napisał(a)

hehehe
rzulieta 09:22, 29 lip 2015

Fajnie wyszlo. Jak masz się męczyć to maluj. To w końcu u Ciebie i masz byc zadowolona.
leon60 09:22, 29 lip 2015

ewa004 09:35, 29 lip 2015

Zbiorowa odpowiedz

Kolor sam w sobie zły nie jest ,ale nie pasuje .
Ale zeby Emusiowi zycia nie skracać to dam na jakiś czas spokój ,poprosiłam tylko żeby tej pini więcej na te dechy nie nakładał

Tesiu mówisz ze z ulicy fajnie ....właśnie nie
Przed domem mam taki płotek który był robiony 20 lat temu i musze coś z nim zrobic ,najlepiej wy.......,bo kompletnie teraz nie pasuje .
Ale tego sie spodziewałam ,tylko myslałam a przyjdzie na to czas ..i przyszedł ,tylko ja mam nauczkę że to powinno być całościowo zaplanowane .
No i ten czrwony dach .....ale nie przemaluje nie

Słuchajcie sprawę teraz pogarsza jeszcze fakt ze nie mam jeszcze elewacji ,a bedzie ona szara ,więc mam nadzieje ze jakos to posklejam .

ewa004 09:38, 29 lip 2015

siakowa napisał(a)

ja Cię niestety rozumiem ale nie zrozum Ty mnie źle bo brama mi się podoba bardzo! mam podobny kolor a użyłam kasztana

ale wiem jak boli jak Ci zgrzyta czerwony kolor dachu i cegły z pomarańczowym drewnem. Nie będę Cię pocieszać że sie przyzwyczaisz jak ma Cię to meczyć zamiast cieszyć to przemaluj kawałek i daj sobie szanse na dore samopoczucie a i Twój eM doceni te zmiany bo nie będziesz zmierzła chodzic

Właśnie o to chodzi
Niby ładnie a zgrzyta
A to ze ja będę zmierzła chodzic to chyba Emusiowi loto

Za jakiś czas przemaluję kawałek ,kupie próbkę tego średniego orzecha jak radziłaś i zobaczę co wyjdzie
siakowa 09:38, 29 lip 2015

Tess napisał(a)

też jakaś opcja