Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

ewa004 17:27, 29 lip 2015

Tyko to że uwielbiam Cię za to ze mówisz co myślisz

Pokazywałam tlko rośliny które tam mam ,w całości to się nie nadaje do pokazania

Ewkakonewka 19:08, 29 lip 2015

Ewcia wjazd super. Z kolorem desek miałam dokładnie tak samo eh zanim mrugnęłam poszłoooo. I czekam teraz na kolejne malowanie Ale u Ciebie podoba mi się
beta 19:12, 29 lip 2015

Tess napisał(a)
Może i pokazałaś, nie widziałam. Poka, nie daj się prosić. Przecież już jest koniec

Sugerujesz co?

hahahahaha
Madzenka 21:09, 29 lip 2015

Nie kombinuj z dębem, jest nijaki. Zostaw pinie , wg mnie do bieli i szarosci pasuje. Przecież Malkul i Siakowa ma taka elewacje a wyznaczają trendy na O. Ja przez 5 lat z szarościami miałam, tylko mi nie pasowało do wnetrza gdzie mam wyłacznie biel i dąb bielony!!! A wg mnie z tymi rudymi u Ciebie pasuje.
Pomalujesz na dąb i dopiero cię ten nijaki kolor wkurzy
Magda70 21:18, 29 lip 2015

ewa004 napisał(a)
Przedogródek już kiedyś troszkę pokazałam
Duży sajgon tam jest ,zawsze mówiłam że to zostawiam na koniec

Płotek tam jakiś musi być, bo mi do okien będą włazić (mieszkam zaraz przy ulicy ).
Teraz jest mały drewniany ,a pomyślałam że może zrobić coś podobnego do bramy a jakimś niewielkim akcentem drewnianym który nawiąże do bramy .

Tesiu muszę jęczeć bo inaczej mnie nikt nie słucha
Jak ja Cię za ten języczek kofffaaammmm

No ja pamietam...masz takie dlugie i wąskie przedplocie

Hmmm a jak dasz jakąś obwódkę na przedplociu to też będą zaglądać?? Może faktycznie zrezygnowaćz ogrodzenia...

ps. a co chcesz malować jeszcze?? bo się pogubilam troszku
kitek81 21:47, 29 lip 2015

na moje to masz super ogrodzenie! kolor nie jest zły na zdjęciach wygląda dobrze
ewa004 23:33, 29 lip 2015

Ewciu i ja chyba spokojnie poczekam na kolejne malowanie.
Gorzej jak bym don postawiła co mi się nie podoba, sprawa nie do ruszenia, ale dechy da się przemalować ☺
ewa004 23:40, 29 lip 2015

Madzenka napisał(a)
Nie kombinuj z dębem, jest nijaki. Zostaw pinie , wg mnie do bieli i szarosci pasuje. Przecież Malkul i Siakowa ma taka elewacje a wyznaczają trendy na O. Ja przez 5 lat z szarościami miałam, tylko mi nie pasowało do wnetrza gdzie mam wyłacznie biel i dąb bielony!!! A wg mnie z tymi rudymi u Ciebie pasuje.
Pomalujesz na dąb i dopiero cię ten nijaki kolor wkurzy
Marzenka u mnie ogrodzenie ma dl prawie taka jak dom. Normalnie brama ma 4m u mnie sam wjazd 7,z resztą łącznie 10 m dlatego podejrzewam tak mnie te dllluuugggiii płot wkurza, ale coś za coś. Juz patrze na niego drugi dzień i pomału zaczynam dostrzegać jego urok..... Bo brzydki nie jest
ewa004 23:46, 29 lip 2015

Magda70 napisał(a)

No ja pamietam...masz takie dlugie i wąskie przedplocie

Hmmm a jak dasz jakąś obwódkę na przedplociu to też będą zaglądać?? Może faktycznie zrezygnowaćz ogrodzenia...

ps. a co chcesz malować jeszcze?? bo się pogubilam troszku
Madziu plotek jakiś musi być.,jestem za blisko drogi. Muszę coś wymodzic bo ten który jest kompletnie nie pasuje.

A malować Madziu chce belki na tarasie przed domem
Teraz jest tam kolor wiśnia..... Muszę pokryć to farbą i myślałam albo Szary albo grafitowy... ale to jeszcze z wami skonsultuje ☺
ewa004 23:47, 29 lip 2015

beta napisał(a)

hahahahaha

A ty się nie śmiej