Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

Juzia 18:10, 26 sie 2015

ewa004 napisał(a)

A możesz ją pokazać ?
Nie możliwe żebym się pomyliła ,bo jak by tak było to byś dostała Hameln a tą byś rozpoznała .
Ta czarna będzie miała dosłownie parę listków ,nie będzie taka gęsta kępa .

Ona ani nie czarna, ani na Hameln nie wygląda!
Później wrzucę fotkę....wieczorem....bo zaraz idę kopać.

Ale mi się nie chce....
Urszulla 19:38, 26 sie 2015

Ewciu, bardzo fajnie z tymi donicamijak pokazałaś je to wiesz coś mi się nasunęło..żeby tą bramę przemalować z czarnego na popiel (szary), bo przecież kostkę masz szarą i obrzeża i te donice. Takim małym kosztem zmiana i byłoby jednolicie hmmmmm
Juzia 20:49, 26 sie 2015

Urszulla napisał(a)
Ewciu, bardzo fajnie z tymi donicamijak pokazałaś je to wiesz coś mi się nasunęło..żeby tą bramę przemalować z czarnego na popiel (szary), bo przecież kostkę masz szarą i obrzeża i te donice. Takim małym kosztem zmiana i byłoby jednolicie hmmmmm

Hahahahaha!!!!

Ewcia....co Ty na to?

A tak w ogóle to sorki. Fotek rozplenic nie zrobiłam...jakoś szybko ciemno się zrobiło i się nie wyrobiłam. Jutro! Ok?

nicol21 21:23, 26 sie 2015

Donice są super! Dużo lepiej się prezentują niż te poprzednie - dobrze że takie właśnie kupiłaś, a jeśli w super cenie to tymbardziej powinnaś się cieszyć!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
babka 21:31, 26 sie 2015

ewa004 napisał(a)
Ola nasz budynek tez mały nie był
Dwie osoby na pewno by sie zarobiły .
Jak Emusiowi powiedziałam kwote za rozbiórkę jaka wam powiedzieli to był w szoku .

Ewuś, mój budynek ma 1000m2 a w środku wielkie filary z litego betonu. Stoi pusty i niszczenje. Ani w te ani w teme strone nie da się ruszyć
ewa004 22:03, 26 sie 2015

Juzia ale ja innej nie mogłam ci dać ,tylko te dwie miałam wysiane .
Czarnej nasionka dostałam od Mirki ,hameln zebrałam ze swojej ,którą dostałam od Madzi .
Innej obcjii nie ma

Ula Ty mnie nie wnerwiaj ...ona miała byc szara
Ale emus się uparł ,że czarna i nie odpuścił .
Farbę kupił, jakas kubełkowa czy jakoś tak i nie przetłumaczysz .
Ale przemaluję pinię na deskach na szaro i też będzie dobrze ...mam nadzieję

Nicola i mnie tez się bardziej te donice podobają

Ola wiem i rozumiem sprawę .
To nie takie proste .
beta 07:53, 27 sie 2015

Hej Babo...co tam słychać?...Ewa co planujecie na podjazd?...a elewacja już się robi?
Sebek 08:00, 27 sie 2015

Zakochałem się w donicach Cudne są

Kopciuszkowa jak zawsze best in show
beta 08:19, 27 sie 2015

wybacz...dopiero teraz donice zauważyłam....boskie są..."oficjalne"...ale pasują...napisz gdzie kupiłaś
Sebek 08:21, 27 sie 2015

beta napisał(a)
wybacz...dopiero teraz donice zauważyłam....boskie są..."oficjalne"...ale pasują...napisz gdzie kupiłaś

Beata, juz pół forum pisze, ze jedzie do Obi dorwać donice jak Ewa

Może też się wybiorę?