Ki diabeł?
Wchodzę od Malkula, bo mnie wpis o pośladkach przyciągnął, widzę pierwszą stronę, potem idę na koniec i widzę to:
Myślę sobie, ta Ewa, co tak bidoliła na pierwszej stronie, ma TO?! I widzę, że jeszcze narzeka, że to i tamto. Przełożyć przez kolano i lać witką na gołe poślady! To przynajmniej będzie co pokazywać u Malkul
Jak mogło ci się, babo, to opatrzeć? Przecież tu jest wszystko, i to na takim kawałeńku! Aaa, pewnie ty z takich, co ja... U innych zawsze ładniej... No łapię, ale ty załap, że masz bosko!
I zlituj się i powiedz, kiedy te największe zmiany były, bo nie dam rady przekopać się przez cały wątek...
P.s. Dobra, jeżówek bym tam dała. Różowych, tych zwykłych
Hohoho sięe nanagagadadałałaś
Ale prawdę piszesz taka durnowata jetsem że ciagle mam kompleksy że jest brzydko
I muszę sobie przypominać fotkami jak było, żeby sama sobie po duupie dac
A zmaiany kochaniutka kedy były milion lat temu ,trzeba nowych
postaram się odszukać te porównawcze zdjęcia
A jezówki mam ,kupiłam ...tylko nie wiem czemu bardziej róż niż pomarańcz w nich widziałam .A są bardziej pomarańczowe i chyba mi zazgrzyta
A i zapomniałam zapytac
Gdzie rewizytę mogę złożyć ?
To słuchaj się starszych i mądrzejszych cudownie jest!
Wiesz, ja mam taką pomarańczoworóżową jeżówkę i wcale głupie to nie jest. Podciągam ją pod róż, znaczy łapie się jeszcze do różowości, tak postanowiłam bo ja tylko róż i biel, no chyba, że wczesną wiosną, ale to co innego człowiek taki spragniony, że wszystko łyknie
Wątku na razie nie będzie, pewnie w przyszłym roku przy dobrych wiatrach
Ewciu daj te jeżówki lookniemy też co to za odmiana. Cudną masz Kopciuszkową, broń od narzekania! Ja mam 1 rabatę i cieszyć się muszę tymco mam . A Ty masz 3!
Ewcia - przywrotnika mam kilkadziesiąt kęp, ale do bukszpanów bym go nie dodał. On po deszczu leży i Ci udusi tą obwódkę albo grzyba przyniesie. Już prędzej szałwie bym dał lub orliki...
Dominika no głupia ta zurawka nie jest (tez tak zawsze mówie nie głupie to nie ? albo głupio nie wygląda ? )ale jest za pomarańczowa ,tam nie bedzie mogła byc
Znajde jej oczywiście miejscówke inną bo masz rację głupia nie jest
Ta wyszła pierwsza ,miała byc różowa jest pomarańczowa
Chciałam więc dokupić bardziej rózowe a dokupiłam .... pomarańczowe
I jezówki ok, moga być ale nie ten kolor
Bo ładne one bardzo ,ale potem nie bedą grały z rózowym rozchodnikiem
Tak jak teraz nie graja z rózowym przetacznikiem
Tam w nózkach jeżówek widać zurawki ,ładnie z tymi jeżówkami pasują nie ?