Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

Anabell 23:49, 05 kwi 2013

Ewuś ! same humorki u Ciebie,Ty narzekasz, a my Cię kofamy.
z Rh. będzie dobrze. Nóżkę do rehabilitacji oddaj.
Madzenka 00:00, 06 kwi 2013

Ewuś kruca bomba zostaje ci tylko joga na kolanko! Widzialaś moje, prawie jak nowe
Pęknięte to nie zerwane wiązadlo.... Będziesz jeździć..... Wspołczuje bo ból musiał być okropny.....
Ale idzie wiosna, gips zdjęlas , szaleć teraz możesz
Anabell 00:26, 06 kwi 2013

Ewa! poprawiam się, humorki to w wątku bardzo dopisują, bo wiosnę czują.
ewa004 16:46, 06 kwi 2013

Drzwi zostawiłam wczoraj otwarte i proszę ile gości ,zaraz mi się lepiej na duszy zrobiło

Haniu ja tak z humorem narzekam ,wiem jak ciężko jest ogarnąć to forum czasem czasu brak żeby do każdego zajrzeć,
A jeszcze jak nie ma pięknych rabatek (ale będą ) to już nuda na całego
Nóżka na rehabilitacje oddana ,ale jakoś nie bardzo to pomaga ,wróciłam już do pracy a prace mam na nogach wiec ciężko to pogodzić,ale zęby zaciskam i heja

Marzenko czytałam u Ciebie że chodzisz na jogę ,muszę się porozglądać u mnie ,może bym spróbowała .Jakoś nie byłam zwolenniczką jogi ,ale czytając jak jesteś z tych ćwiczeń zadowolona myślałam już nad tym
Musze je wzmocnić ,bo noga jeszcze się w kolanie do końca nie zgina ,ciężko będzie w ogródeczku na kolankach pracować
ewa004 16:48, 06 kwi 2013

Kasiek napisał(a)
Wy tu gadu gadu a nam dzisiaj nasza Danusie porwali

Kasiu ja wczoraj pilotowałam poszukiwania Danusi
Wiem ze porwano, wiem że oddano
ewa004 16:52, 06 kwi 2013

asc napisał(a)

Jaki z tego wniosek???? .... ogrodników nam brakuje

Kochamy Cię Ewuś, tylko czasu brak.... życie płata rożne figle-migle..

Aniu ja tez was kofam tak bardzo że jak w ciągu dnia nie odpalę ogrodowiska to chora jestem ,umieram z tęsknoty
Jestem od was uzależniona ,jesteście moje wirtualne psiapsióły
monitka 20:46, 06 kwi 2013

Ślad zostawiam Byłam, czytałam i pozdrawiam
ewa004 21:46, 06 kwi 2013

Moniś miło cie widzieć
Madzenka 22:16, 06 kwi 2013

ewa004 napisał(a)
Drzwi zostawiłam wczoraj otwarte i proszę ile gości ,zaraz mi się lepiej na duszy zrobiło

Haniu ja tak z humorem narzekam ,wiem jak ciężko jest ogarnąć to forum czasem czasu brak żeby do każdego zajrzeć,
A jeszcze jak nie ma pięknych rabatek (ale będą ) to już nuda na całego
Nóżka na rehabilitacje oddana ,ale jakoś nie bardzo to pomaga ,wróciłam już do pracy a prace mam na nogach wiec ciężko to pogodzić,ale zęby zaciskam i heja

Marzenko czytałam u Ciebie że chodzisz na jogę ,muszę się porozglądać u mnie ,może bym spróbowała .Jakoś nie byłam zwolenniczką jogi ,ale czytając jak jesteś z tych ćwiczeń zadowolona myślałam już nad tym
Musze je wzmocnić ,bo noga jeszcze się w kolanie do końca nie zgina ,ciężko będzie w ogródeczku na kolankach pracować

Właśnie dzięki jodze zginam kolano.... Juz nawet mogę kucać a jeszcze miesiać temu zgięcie nie oznaczało kucania.... Po pobycie na szu szu stwierdzam, ze tak silnych mięśni ud jak po jodze to ja po żadnym innym fitnesie nie mialam polecam bardzo i dementuję pogląd, który do tej pory mialam, że to sport dla staruszków Najbardziej chyba z moich ramion po ćwiczeniach jestem zadowlona To taki newralgiczny punkt u kobiet po 40 tce
Wazny jest jednak instruktor, nie instruktorka fitnesu, ktora przy okazji zajęcia z jogi prowadzi... Lecz osoab która jest np. Fizjoterapeutą lub rehabilitantem. Wówczas będzie cię odpowiednio w czasie ćwiczeń kontrolować .
wiunia 00:10, 07 kwi 2013

Ewuniu zaglądam i pozdrawiam!