Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

ewa004 21:52, 09 kwi 2013

KasiaWB napisał(a)
cięcie wyszło bardzo dobrze

Kasiu miło cie widzieć
U mnie dzisiaj ładnie wiosennie było ,wiec robota paliła się w rekach
ewa004 21:59, 09 kwi 2013

Motam się cały czas z tym moim kawałeczkiem i nie mogę go zakończyć
Teraz mam kolejny dylemat
Miedzy tą tują na pniu a tym cisem z przodu jest 2 metry. muszę coś posadzić
Nie mam lepszego zdjęcia ,ale widać tu ile tam jest miejsca ,posadzić jeszcze jedna niższą tuje czy może hortensje tylko nie wiem czy one by tak pasowały jak pod płotem są trzy?

Kolejny dylemat
Ten żywopłocik jest do przesadzenia ,dzisiaj już przygotowałam na niego miejsce ,ale tam pomiędzy bukszpanem powschodziły krokusy co robić czekac aż przekwitną?
Brzydkie zdjęcie ale innego niet

ewa004 22:02, 09 kwi 2013

andzia1606 napisał(a)
Ewa, dziękuje za życzenia i odwiedziny u mnie. Ostatnio taka byłam zajęta: malowanie, później święta i przyjezdni goście, teraz pogody nie ma, więc trochę czasu jest. Ogródek niestety nic nie ruszony. Dla wszystkich tej upragnionej wiosny. Idzie już dużymi krokami. Tak się wydaje.

Aniu wszyscy przed świętami zajęci byli wiec wybaczam ciesze się że mnie odwiedziłaś i zapraszam częściej

Jejku deszcze zapowiadają do soboty ma padać, a w niedziele ciepełko
Anabell 22:03, 09 kwi 2013

Ewa! ciecie super, ale przyjrzyj mu się na zdjęciu i w rzeczywistości, czy samym dołem ciut, ciut,góra piękna nic nie ruszyć. Limki już przytnij i włóż patyki do słoika z wodą, jeszcze na zewnątrz za zimno.
Moje dwa tygodnie minęło jak stoją i są białe kropeczki na patyku, tu wybiją korzenie.

Do tańca partnerskiego potrzebny tancerz co ma poczucie rytmu i dobrze prowadzi.
Przy takim tancerzu zawsze podąży się za krokiem. Nie wiecie co tracicie w takich tańcach.
beta 22:19, 09 kwi 2013

Ewuś...krucafiks...no nie pomogę...nic mi do głowy nie przychodzi...a nie chcę głupot wypisywać...może później mnie oświeci

dyskotekę proponowałam...
ewa004 22:22, 09 kwi 2013

beta napisał(a)
przywitać się wpadłam...a skoro mowa o tańcu to ja też bardzo lubię tańczyć....Ewuś, musowo jakąś dyskotekę zachaczyć

z rozczochrańcem super sobie poradziłaś....ja dziś obijałam skrzynie folią

a generalnie to coś mnie łamie i złamać nie może

pozdr

Beatko ciepło będzie to i siły się znajda nie wiadomo skąd i przestanie nas łamać i chrupać w krzyżu .....
Te nasze smęty to przez pogodę już nawet nie piszę że przez Tuska

A dyskotekę? .... tak tak ja kcem !!!!!
beta 22:23, 09 kwi 2013

ewa004 napisał(a)

Beatko ciepło będzie to i siły się znajda nie wiadomo skąd i przestanie nas łamać i chrupać w krzyżu .....
Te nasze smęty to przez pogodę już nawet nie piszę że przez Tuska

Ewuś...Ty z polityką nie wyjeżdżaj...a już mi lepiej było
ewa004 22:25, 09 kwi 2013

Ej edytowałam bo zapomniałam ci dopisać że kcem dysko
ewa004 22:28, 09 kwi 2013

Anabell napisał(a)
Ewa! ciecie super, ale przyjrzyj mu się na zdjęciu i w rzeczywistości, czy samym dołem ciut, ciut,góra piękna nic nie ruszyć. Limki już przytnij i włóż patyki do słoika z wodą, jeszcze na zewnątrz za zimno.
Moje dwa tygodnie minęło jak stoją i są białe kropeczki na patyku, tu wybiją korzenie.

Do tańca partnerskiego potrzebny tancerz co ma poczucie rytmu i dobrze prowadzi.
Przy takim tancerzu zawsze podąży się za krokiem. Nie wiecie co tracicie w takich tańcach.

Haniu jutro go jeszcze pod lupę wezmę
Tam od dołu rosną małe siewki może dlatego nie wygląda to idealnie
Ale obadam ,obadam
A limki powiadasz ciachać ?? ok jutro ciacham
beta 22:34, 09 kwi 2013

Ewuś to ciachaj pierwsz...ja zaraz po Tobie

jakoś strasznie boję się tego zabiegu