No tak Danusia ma ogród z najlepszej gumy na świecie
Już dzisiaj ją poszerzyłam o kolejny rządek ułożonego tam bruku i przesadziłam lawendę troszkę do przodu żebym mogła ewentualnie na jesień posadzić bukszpan i już nic nie przesadzać ,muszę to robić dyskretnie ,żeby M nie szalał dlatego nie ma jeszcze kancików
To, że posadziłaś za ciasno to w/g mnie nie problem...za rok wykopiesz to co będzie zawadzało i na nową rabatkę posadzisz Przecież musisz mnieć co robić...nie bedziesz się przeciesz nudzić ....
Ale się u Ciebie dzieje!!!!
Tynk na cegle źle nie wygląda, się nie martw. I rabata różano bukszpanowa już się robi. Powiedz jak się sprawują te róże. Nie dopada je żadne choróbsko typu czarna plamistość? Ja szukam czegoś czego nie będę musiała traktować żadnym środkiem jak np Chopina.
Ewa ja też chcę mieć taką rabatę ile miejsca - szerokości - na nią potrzeba?
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Ja się nudzić na pewno nie bedę za rok to mnie taka jazda czeka że hej
A lawendę już przesunęłam ,wiesz ja to tak jak książka pisze
Agus ale cię miło widzieć
Rózyczki sprawują się dobrze i są prześliczne ,nie chorują chociaż raz je popryskałam ale to bardziej profilaktycznie przy okazji pryskania innych róż ,Polecam
A ja Chopina jeszcze nie mam ,muszę koniecznie sobie go zafundować
Irenko wiem ,przecież ktoś mnie tego nauczył
Tesiu moja rabata teraz ma szer 1,10 ale bez miejsca na bukszpan
Także myślę że będzie musiała na wszystko mieć 1,5 metra
Cieszę się że komuś coś się już u mnie podoba!!
Ale poczekam z bukszpanem jeszcze trochę .
Znalazłam u siebie szkółkę gdzie ładny kopany buksik maja po 2,99 ale babeczka radziła żeby jeszcze nie sadzić .
Ale nie dopytałam kiedy najlepiej sadzić taki bukszpan z gruntu sierpień czy wrzesień ?
Dziewczynki moje kochane ,ja jadę do pracy zarabiać na roślinki ,a wy w tym czasie podumajcie co ja mam posadzić po drugiej stronie drzwi do garażu
Teraz stoją tu sobie donice ,ale przecież tak być nie może
Moje typy są takie
1) róża pnąca podsadzona lawendą
2)coś na pniu i tak jak obok lawenda i bukszpan w nóżki ,tylko czy nie będzie za monotematycznie
3) a może jakieś ładne nie duże drzewko
4) a może ..... ja już nie mam pomysłów
Liczę że jak wrócę z pracy i wieczorkiem zajrzę będzie mnóstwo pomysłów