Widzę ze duże zmiany będa. Kasiek rzadzi na całym ogrodowisku . Chyba ma płacone od sprzedazy Rubensów i Edenek, ale trzeba przyznac ze na byle co nie namawia.Pozdrówka Ewciu.
Mozesz cos dodac, np nizsza pomponelle i zeby ,, zatkac´´ dziurki moze...wsadzic lawende? Kolorystycznie bedzie ladnie, nie wiem tylko jakie masz tam warunki na lawende ? I ja na niej sie nie znam, tu moze zapytaj naszej Marzenki Mozesz oczywiscie pomyslec o innych rozach, tu tez trzeba zasiegnac rady naszych dziewczyn Mamy na O. kolezanke ktora ma niesamowite roze, znajde Ci za moment linka
Ja mysle ze Rubens powinnien byc najwyzszy, pozniej Edenka i na koniec cos nizszego, tak bym to skomponowala pietrowo
Ewus mysle ze na poczatek wystarczy, rosliny szybko urosna, zobaczysz , tu naprawde skoncentrowalabym sie juz na dolnych partiach
Jaki wysoki jest Twoj murek? bo cos mi zwariowanego wpadlo do lepetynki
Kasiu ja już mam w głowie ułożone niższe piętro
Naszkicuje ci co wymyśliłam
Zaznaczam że to tylko zestawienia które mi sie najbardziej podobają ale które pewnie bedzie do poprawki bo muszę tam jeszcze zmieścić 4 anabelki i marzy mi sie Zetki zestawienie rozplenica z rozchodnikiem R rozchodnik już w przechowalni czeka .
Cała dł rabaty to bedzie jakieś 30 metrów ,myslę że się zmieszczę
Co myslisz ?
Ewus, kurde molek, ale cudo bedzie Slicznie to sobie poukladalas
Pytalam o wysokosc murku...ale.....poczekam z tym teraz, musze ,, na zywo´´ zobaczyc Twoje roslinki i wtedy powiem Buziol
Kasiek fajnie że Ci się podoba , mam jeszcze czas na przemyślenia może ktoś coś podpowie
Ale aż boje się myśleć co bym tam wymyśliła jak bym tu nie trafiła
A i jeszcze ci powiem że cała rabata łącznie z murem to kolory róż, fiolet, biel