Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

Juzia 20:28, 24 lut 2014

Ja bym wyrównała ziemią do poziomu koła betonowego. Tam na zdjęciu widać, że przy drzwiach też masz spory próg, więc się trochę zmiejszy. Lekki spadek będzie w stronę podwórka, ale chyba nie tragiczny.
I dopiero po wyrównaniu ziemią przykryć wszystko żwirem.

O tak mi się wydaje Ale to tylko moje fantazje
Magda70 20:29, 24 lut 2014

Ewa...w Słupsku w casto jest identyczny....
ana_art 20:34, 24 lut 2014

kobieto to że nie piszę nie znaczy że nie nawiedzam mi się ten obraz od zawsze podoba, nawet nie wiem czy u siebie czegoś podobnego nie zrobię.. Lustro według mnie ładnie wygąda jak trochę zamaskowane po bokach, a tam miejscówy nie taką 'magię' nie ma.
Co do thujki to bym ją tam zostawiła, ładnie komponuje się z resztą, tylko trzeba systematycznie ciąć i się zagęści
ewa004 20:34, 24 lut 2014

Juziu muszę koniecznie zrobić fotkę z daleka ,wtedy zrozumiesz dlaczego nie mogę się podnieśę do poziomu studni .
Przynajmniej tak mi się wydaje że nie mogę ale.........

Magda już jadę
Magda70 20:35, 24 lut 2014

Ewa co do studzienki to Ana dobrze pisze...coś podobnego Anula ma... Musisz skoczyć i zerknąć...
Ja dziś już nie pomogę...spadam do innych obowiązków. Jutro też mnie nie będzie więc zerknę w środę co i jak

Ps.
jutro będę przez Koszalin przejeżdżać to Ci pomacham bo doczytałam , że się wybierasz tam...
ana_art 20:36, 24 lut 2014

jak deliberujecie o promanalu to Wam powiem, że u mnie nie ma bo zakaz... kobitka mi dała Catane podobo zasada działania ta sama...
ana_art 20:37, 24 lut 2014

Magda70 napisał(a)
Ewa co do studzienki to Ana dobrze pisze...coś podobnego Anula ma... Musisz skoczyć i zerknąć...
Ja dziś już nie pomogę...spadam do innych obowiązków. Jutro też mnie nie będzie więc zerknę w środę co i jak

Ps.
jutro będę przez Koszalin przejeżdżać to Ci pomacham bo doczytałam , że się wybierasz tam...
a ona teraz tam deskowy taras zrobiła
ewa004 20:38, 24 lut 2014

Aniu to cieszę się ze zaglądasz
ana_art 20:40, 24 lut 2014

ewa004 napisał(a)
Aniu to cieszę się ze zaglądasz
co idziemy na trening? bo mnie już Ewka wzywa
ewa004 20:47, 24 lut 2014

Madziu ,Anuli studzienkę znam na pamięć i do póki nie znalazłam tego obrazu byłam pewna że zrobię jak ona ,ale teraz jak zobaczyłam ten obraz ...to nie wiem .
Wiesz ta studnia jest z każdej części bardzo widoczna i z okien domu i siedząc na tarasie i wchodząc na podwórko ona jest w centralnym punkcie .
Warto wysilić się żeby było ŁAŁ

w Koszalinie będe w czwartek ,jadę na rezonans

Aniu widziałam Taras u Anuli
U mnie też bliziutko tej studni jest taras ,jeszcze betonowy ale molestuję Emusia o dechy
Wszystko więc by pasowało bo z tarasu do studni mam jeden krok